Zeitraum Turntable

De tafels en bijzettafels uit de Zeitraum Turntable collectie behoeven eigenlijk geen uitleg. Wanneer je een blik werpt op de Turntable tafel 140 Amerikaans walnoten zie je meteen wat we bedoelen. De hele tafel lijkt wel gemaakt te zijn uit één stuk hout, zo naadloos lopen het onderstel en het tafelblad in elkaar over. Overal in de tafel keert het cirkelthema terug; in de vorm van het tafelblad, de cilindervormige tafelpoot en de ronde voet van de tafel. Zo vormen de verschillende onderdelen van deze tafel echt een coherent geheel. Daarbij is deze tafel een meubelstuk dat vanwege het gebruik van massief hout nog jarenlang jouw woonkamer of kantoor zal sieren. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Zeitraum

Bij Zeitraum houden ze van puur. Meubelstukken die op het eerste gezicht niet zo opvallen zien er des te mooier uit zodra je ze wat extra aandacht geeft. De designers van Zeitraum geloven namelijk dat hout van zichzelf al prachtig is en niet zoveel opsmuk nodig heeft om tot een volwaardig meubelstuk gemaakt te worden. Het hout dat Zeitraum voor haar meubels gebruikt is van topkwaliteit. De inkopers van Zeitraum kopen niet zomaar hout. Het hout wordt met zorg geselecteerd door een getraind oog. Vervolgens wordt dit hout door échte vakmensen omgezet tot fraaie meubelstukken. Zo is de productieketen van de tafels van Zeitraum erg kort wat zorgt voor een grote transparantie naar de klant toe. Zo ben jij er zeker van dat jouw stoel, tafel, fauteuil of kruk met de grootste zorg en respect voor de natuur is geproduceerd.

Veelzijdige Zeitraum Turntable bijzettafeltjes

De Zeitraum Turntable collectie bevat ook tafels die een slagje kleiner zijn dan de Turntable tafel. De Turntable Couch bijzettafel 50 en de wat grotere Turntable Couch bijzettafel 60 zijn perfect als tafeltje naast de bank of fauteuil, maar doen ook graag dienst als bijzettafeltje naast je bed. Ze zijn qua ontwerp bijna identiek aan de Turntable tafel 140 Amerikaans walnoten, maar zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten. Naast dat de bijzettafeltjes in Amerikaans notenhout beschikbaar zijn, is er eveneens een eikenhoutenvariant met grafietkleur beschikbaar. Zo passen de Turntable bijzettafeltjes bij een scala aan interieur- en woonstijlen.

Zeitraum Turntable bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Turntable collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.