Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zeitraum: made in Germany

Zeitraum is een Duits merk dat is opgericht in 1990 door Birgit Gämmerler. Het designmerk begon in een oude molen aan het water van het riviertje de Loisach. Elk ontwerp van Zeitraum is puur en uniek. De ziel van de natuur leeft voort in de tijdloze meubelen die het merk op de markt brengt. De meubelen hebben karakter, maar zijn tegelijkertijd flexibel en onopvallend. Elk ontwerp speelt in op de alledaagse behoeften. De mensen achter het designmerk streven naar hoge kwaliteit en hebben een enorme motivatie om de verwerking van het materiaal te onderzoeken en te blijven verbeteren. Door een nauwe samenwerking met hun productiepartners aan te gaan en dat op een relatief korte afstand komen zij tot de beste oplossingen. De producten van dit designmerk bieden alle ingrediënten die je nodig hebt om je woning stijlvol, functioneel en opgeruimd in te richten.

Moderne barkrukken van Zeitraum

De barkrukken van Zeitraum hebben niks te maken met de schimmige cafeetjes waarbij je halverwege de avond van je onstabiele barkruk valt. Dankzij de hoge comfort en stabiliteit zorgt het designmerk ervoor dat jij urenlang heerlijk kunt ontspannen op je barkruk. Neem bijvoorbeeld de Zeitraum Morph Bar barkruk 65cm. De barkruk is verkrijgbaar in Amerikaans notenhout of eikenhout. De zithoogte van deze barkruk bedraagt 77 centimeter, maar is ook verkrijgbaar in een hogere variant. Bekijk voor de hogere variant de Zeitraum Morph Bar barkruk 80cm. Dankzij de strakke vormgeving past hij perfect in een modern interieur.

Zeitraum barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle Zeitraum barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.