Naar boven

Zeitraum barkrukken

De barkrukken van Zeitraum onderscheiden zich door de hoge comfort en stabiliteit. De barkruk is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar: de kruk die geheel uit hout bestaat en de gestoffeerde variant. Ook zijn de krukken verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Het frame van de barkrukken is gemaakt uit massief eikenhout en Amerikaans notenhout. Het hout wordt apart geselecteerd en op een natuurlijke wijze verwerkt. Ecologie is een belangrijk onderdeel waaraan elk product moet voldoen. De materialen worden met zorg geolied waardoor de natuurlijke eigenschappen worden behouden en de producten ook makkelijk te onderhouden zijn. De liefde voor hout en de eis om van elk ontwerp een prachtig meesterwerk te maken, zorgt ervoor dat de collectie van dit merk van grote waarde is. Hoe dan ook de moeite waard om even te kijken naar de barkrukken van Zeitraum.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zeitraum: made in Germany

Zeitraum is een Duits merk dat is opgericht in 1990 door Birgit Gämmerler. Het designmerk begon in een oude molen aan het water van het riviertje de Loisach. Elk ontwerp van Zeitraum is puur en uniek. De ziel van de natuur leeft voort in de tijdloze meubelen die het merk op de markt brengt. De meubelen hebben karakter, maar zijn tegelijkertijd flexibel en onopvallend. Elk ontwerp speelt in op de alledaagse behoeften. De mensen achter het designmerk streven naar hoge kwaliteit en hebben een enorme motivatie om de verwerking van het materiaal te onderzoeken en te blijven verbeteren. Door een nauwe samenwerking met hun productiepartners aan te gaan en dat op een relatief korte afstand komen zij tot de beste oplossingen. De producten van dit designmerk bieden alle ingrediënten die je nodig hebt om je woning stijlvol, functioneel en opgeruimd in te richten.

Moderne barkrukken van Zeitraum

De barkrukken van Zeitraum hebben niks te maken met de schimmige cafeetjes waarbij je halverwege de avond van je onstabiele barkruk valt. Dankzij de hoge comfort en stabiliteit zorgt het designmerk ervoor dat jij urenlang heerlijk kunt ontspannen op je barkruk. Neem bijvoorbeeld de Zeitraum Morph Bar gestoffeerde barkruk 65cm. De barkruk is verkrijgbaar in Amerikaans notenhout of eikenhout en de zitting is gestoffeerd met leer. De zithoogte van deze barkruk bedraagt 77 centimeter, maar is ook verkrijgbaar in een hogere variant. Bekijk voor de hogere variant de Zeitraum Morph Bar gestoffeerde barkruk 80cm. Op zoek naar een barkruk die helemaal is gemaakt van Amerikaans notenhout of eikenhout? Dan is de Zeitraum Morph Bar barkruk 65cm iets voor jou. De barkruk is 77 centimeter hoog en ook leverbaar met een zithoogte van 80 centimeter. Dankzij de strakke vormgeving past hij perfect in een modern interieur.

Zeitraum barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle Zeitraum barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.