Zeitraum Noon

De lampen uit de Zeitraum Noon collectie zijn geïnspireerd op de natuur. Zo doet de Noon 5 plafondlamp met haar stuk voor stuk unieke, asymmetrische takken je denken aan de aanblik van het zachte licht van de middagzon dat glinstert door de takken van de bomen in het bos. De takken van de Noon 5 plafondlamp monden elk uit in een prachtige lampenkap. De lampenkappen, die variëren in grootte, zijn allemaal gemaakt van pergamijn. Dit dunne materiaal zorgt ervoor dat de lamp een zacht, natuurlijk ogend schijnsel uitstraalt. Voor de lampen uit de Zeitraum Noon collectie zijn uitsluitend de beste materialen gebruikt die vervolgens met behulp van écht vakmanschap tot lampen met handgemaakte details zijn gemaakt. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Alles over Zeitraum

Het team achter Zeitraum houdt van puur natuur. De meubels uit deze collectie ogen op het eerste gezicht niet bijzonder, maar ze worden elke dag mooier als je er weer naar kijkt. De ontwerpers van dit merk geloven dat alle materialen die ze gebruiken van zichzelf al mooi zijn. Hierdoor hebben ze niet veel meer nodig om als een fraai meubelstuk door het leven te gaan. Voor elk meubel gebruiken ze kwalitatief hoogwaardig hout waardoor je gegarandeerd jarenlang plezier hebt van dit product. Het hout wordt daarom ook met zorg samengesteld en uitgezocht. Leuk om te weten: de productieketen van de producten van Zeitraum is erg kort. Dit zorgt voor een grote transparantie naar de klant toe. De lampen van Zeitraum zijn daarom ook met de grootste zorgt en respect voor de natuur gemaakt.

Een heldere middagzon met de Zeitraum Noon verlichting

Waar de Zeitraum Noon 5 plafonlamp vooral doet denken aan de schittering van zon door de bomen in het bos, pakt de High Noon vloerlamp het heel anders aan. Deze vloerlamp is op z’n langst wel 220 centimeter hoog en met zijn arm van ruim 2 meter zijn er weinig plekken waar hij níet bij kan. Hij bezit één grote lampenkap die zoveel licht geeft dat hij met gemak een grote eettafel verlicht. Daarmee doet hij eerder denken aan de heldere, volle zon op een onbewolkte dag om een uur of 12 ‘s middags. Je hoeft echter niet bang te zijn dat de High Noon vloerlamp je verblindt. Omdat de lampenkap gemaakt is van textiel, heeft deze lamp alsnog een vriendelijk, zacht schijnsel.

Zeitraum Noon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Noon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.