Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Zeitraum

Het Duitse designmerk Zeitraum heeft een rijkelijk gevuld assortiment met verschillende producten voor in je woning. Zodra je de collectie onder ogen krijgt, wordt al snel duidelijk dat de mensen achter Zeitraum een voorliefde voor hout hebben. De pure en onopvallende ontwerpen passen door deze kenmerken in elk interieur thuis. Nog leuker: de organische structuur van massief hout geeft alle meubels een uniek en eigen karakter. Met een team toonaangevende, internationale ontwerpers maakt Zeitraum producten die mensen over de hele wereld bereiken en aanspreken. Door de kwalitatief hoogwaardige materialen die ze gebruiken, ben je er zeker van dat je jarenlang plezier hebt van elk van deze meubels. Dat geldt uiteraard ook voor de Zeitraum verlichting.

Zeitraum verlichting: vloerlampen van formaat

Een vloerlamp in verschillende formaten en kleuren. De Zeitraum High Noon vloerlamp heeft een enorm lange arm waardoor hij eenvoudig overal bij kan. Hoe handig is dat? Door het imposante design kun je niet om hem heen, maar dat is ook helemaal niet erg. Deze beauty wil graag op elk moment van de dag voor jou shinen in je woning. Hij is ook lekker flexibel, want je kunt de hoogte eenvoudig verstellen van 163 centimeter tot 220 centimeter. Ben je toch op zoek naar een wat meer bescheiden ontwerp? Dan is de Zeitraum Read Noon vloerlamp misschien wel wat voor jou. Het zit hem in de naam, want dit is een perfecte leeslamp. Haal je favoriete tijdschriften en boeken maar tevoorschijn.

Zeitraum verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle Zeitraum verlichting kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.