Actie: gratis Weltevree Sheepscoat bij aankoop van een Weltevree Fieldchair

Bij aankoop van een Fieldchair van Weltevree krijg je nu de schapenvacht t.w.v. € 99 cadeau. De actie geldt t/m 30 november.

Weltevree gaat een leven lang mee

Weltevree komt van het woord weltevreden. Het doel van dit Nederlandse merk ziet er als volgt uit: terug naar de basis en ontdekken wat echte luxe is. Weg van de stad en de drukte, natuur en rust opzoeken. Ze hopen zo het leven bewuster, socialer en rijker te maken. Dat ze momenten van quality time kunnen brengen. Dit willen ze bereiken met innovatieve producten met een sterk karakter, gemaakt van hoge kwaliteit. Zo kunnen de producten een leven lang meegaan. Genietend van de natuur met respect voor de natuur. De Forestry serie sluit daar mooi bij aan. Voor het hout is geen tropisch woud gekapt en de kwaliteit zorgt ervoor dat je de rest van je leven geen tuinbank of tafel meer hoeft te kopen. Kies uit de Weltevree Forestry Table, Weltevree Forestry Bench of een set.

Een Weltevree Forestry table

Naast de banken is er ook een tafel in de Forestry serie. Eigenlijk is de tafel qua model een grotere versie van de bank. Ze zijn dus mooi om samen te gebruiken, om het robuuste uiterlijk te versterken en de natuurlijke look niet te verstoren. Koop bijvoorbeeld de Forestry tuinset 180x80 tafel + 2 banken. Deze set biedt ruimte om met zes personen heerlijk buiten te eten of te drinken. Of om meer natuurgerelateerde activiteiten te doen. Bijvoorbeeld om jam aan te maken van zelfgeplukte aardbeien of bramen uit het bos. Ook kan je er kastanjemannetjes of spinnen aan maken in de herfst. Wees creatief. Dat krijg je van die Weltevree spullen: zin om met de natuur bezig te zijn. Welke Weltevree tafel of Weltevree bank is jouw favoriet?

Weltevree Forestry bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Forestry serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.