Naar boven

Het Nederlandse Weltevree

Het designlabel Weltevree is opgericht door Floris Schoonderbeek. Hij is overigens zelf ook de artdirector. De belangrijkste waarden van dit merk zijn kwaliteit, functionaliteit en een groot gevoel van weldaad. De producten zijn allemaal zo ontworpen dat de primaire verlangens vervuld worden. Alle producten zijn origineel en eigenzinnig: Weltevree heeft alleen maar unieke items. Wat je veel terugziet zijn warmte, beweging en ruimte. De creaties versterken het gevoel met de buitenwereld. Zo ook de Weltevree Tablebench 2-seater picknicktafel. Deze tuintafel behoort zonder enige twijfel tot de meest multifunctionele meubelstukken. Je kan dit item écht overal waar je wilt neerzetten. Buiten als picknicktafel, maar je kunt hem ook binnen op je werkplek neerzetten. Met dit product beleef je gegarandeerd de beste momenten!

De Weltevree tuintafels hebben charme

Dat Weltevree mooie producten heeft, dat weet inmiddels iedereen. Het merk heeft nog iets heel moois, de naam zegt het al. Weltevree staat voor tevredenheid en dat willen ze creëren bij hun klanten. Het is daarom ook heel logisch dat ze zulke hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren. De producten brengen plezier en brengen je in contact met de natuur. De Forestry tuintafel 405x80 is geschikt voor twaalf personen. De gebruiksaanwijzing is simpel: nodig mensen uit waar je graag tijd mee doorbrengt, maak wat hapjes en haal een flesje wijn. Deze tuintafel is een genieter van het leven en verwacht van zijn eigenaar dat ook te doen. Ben je net als ons al enthousiast over de Weltevree tuintafels?

Weltevree tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle Weltevree tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.