Naar boven

Het Nederlandse Weltevree

Weltevree is een Nederlands designlabel dat is opgericht door Floris Schoonderbeek. Zelf is hij ook de artdirector van dit merk. Floris voelt een sterke behoefte aan direct contact met zijn omgeving. Zijn creaties sluiten perfect aan bij de waarden die centraal staan binnen dit merk. Het draait om kwaliteit, functionaliteit en een groot gevoel van weldaad. Deze waarden worden gemixt met de primaire verlangens binnen onze leefomgeving. Warmte, beweging en ruimte zijn aspecten die overal terugkomen. Alle producten van Weltevree worden specifiek ontwikkeld: zo is elk stuk uniek en eigenzinnig. Neem bijvoorbeeld de Dutchtub Loveseat hottub van Weltevree. De droom hot tub maakt alle wensen waar: een hot tub die overal en altijd te gebruiken is. Het product is gemakkelijk te verplaatsen door het milde gewicht. Zo is er elke keer een nieuw uitzicht om van te genieten. Dit model is ook verkrijgbaar in een eenpersoons hot tub voor de liefhebber.

Weltevree accessoires brengen mensen samen

Het merk heeft naast hun stijlvolle design nog een mooie waarde. De naam verraadt het al: Weltevree geeft een gevoel van tevredenheid aan de klant. Het gevoel dat de producten veroorzaken is bijna mooier dan het product zelf. Het geeft plezier en brengt je dichter bij de natuur. Wat een ultiem gevoel van vrijheid geeft. De Weltevree Outdooroven Pizza shovel is van goede kwaliteit en het product is mooi afgewerkt. Het beste aan het product is het gebruik. Zo kun je samen de pizza’s uit de outdooroven halen. Elke keer weer een verrassing hoe ze eruit komen. Daarna samen ervan smullen is toch een van de leukste dingen die er zijn. De Weltevree accessoires laten je in elk geval genieten in de buitenlucht van prachtdesign.

Weltevree accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle Weltevree accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Weltevree accessoire en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.