Weltevree banken

Een bank is allereerst al een item waar je vaak graag op zit en die jou ook even de rust geeft die je verdient. Een Weltevree bank is daar een mooi voorbeeld van. Zoals je misschien al weet is Weltevree een merk dat zich volledig op buiten richt en dat is te zien: een ruim aanbod Weltevree banken waar je goed mee uit de voeten kunt. De tuinbanken met een natuurlijke look zijn in verschillende varianten en groottes verkrijgbaar. Het zit er dus ook dik in dat je een bank vindt die past bij wat jij voor ogen hebt. Neem bijvoorbeeld de Weltevree Wheelbench. In dit design zit een wiel verwerkt waardoor je hem eenvoudig verplaatst naar de plek waar je hem nodig hebt. Superhandig, want de zon die verplaatst zich natuurlijk ook. Kortom, gegarandeerd de hele dag door plezier van de zon én een Weltevree bankje.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Design van Weltevree

Voor Weltevree maakt het helemaal niet uit of het winterseizoen is aangebroken of juist de zomer. De buitencollectie van dit Nederlandse merk speelt hier helemaal op in door allerlei producten te laten zien en continu te blijven vernieuwen. Deze buitenproducten maken van elk(e) tuin, terras of balkon een gezellig geheel waar je maar moeilijk afscheid van kunt nemen. En dat geldt ook voor de winter. Weltevree heeft namelijk ook producten die ervoor zorgen dat jij er warmpjes bij zit. Dat kan prima in de Weltevree Dutchtub Original hottub. Ondertussen is dit merk alweer jaren geleden opgericht door Floris Schoonderbeek. Het mag duidelijk zijn dat het team van Weltevree aan een aantal kenmerken veel waarde hecht: functionaliteit, kwaliteit en een groot gevoel voor weldaad. De Weltevree tuinmeubelen laten je de hele zomer genieten van je tuin. Wat dacht je van een Weltevree tuinbank?

Het hele jaar door plezier van een Weltevree bank

Je mag ervan uitgaan dat elke Weltevree bank functioneel is zodat ze het hele jaar door in jouw favoriete buitenruimte stralen. Wat dacht je van de Weltevree Bended Bench? Een ander mooi voorbeeld is de Weltevree Patio Bench 2-3 zits. De rugleuning is ietwat schuin waardoor hij jou net wat meer comfort geeft. Je kunt dit exemplaar natuurlijk nog comfortabeler maken door er een stel vrolijkgekleurde kussens op neer te leggen. Zo ben je in elk geval niet meer weg te slaan uit deze bank. Met een hoogte van 83 centimeter en een breedte van 145 centimeter biedt deze bank in elk geval plek voor twee tot drie personen. Om het nog wat gezelliger te maken en je een nog duurzamere keuze te bieden, kun je ook voor de Weltevree Forestry Bench gaan. Voor welk Weltevree bankje ga jij?

Weltevree banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij iedere Weltevree bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je nieuwe bank hier niet tussen? De collectie design banken van Flinders bevat meer dan 1000 items.