Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Weltevree design

Weltevree is een Nederlands merk en dat is zeker terug te zien in de producten. Simpelheid in combinatie met een onverwachte twist waardoor ze een uitgesproken en sterk karakter hebben, valt onder wat wij Dutch design noemen. Ze promoten het buitenleven met een dosis Hollandse nuchterheid. Zo wil het merk de ideeën rond welzijn en luxe aan de kaak stellen. Ze willen het leven zo bewuster, socialer en rijker maken. Dit doen ze met innovatieve producten van eerlijke materialen die een leven lang meegaan. Kwaliteit en transparantie over het productieproces zijn dan ook belangrijk. Ze hopen zo bij te dragen aan de momenten in iemands leven die je bestempelt als quality time. En dat moet helemaal goedkomen wanneer je helemaal tot ontspanning komt in je eigen Dutchtub.

Ultrarelaxte Weltevree Dutchtub

Deze serie is ooit begonnen met de Dutchtub Original hottub. Wanneer je een buitenbad lanceert wat je zelf met hout kan stoken en die ook nog eens zo licht is dat hij makkelijk te verplaatsen is, kan het haast niet anders dan dat je een prijswinnend product hebt bedacht. En de prijzen kwamen zeker. De simpelheid is de kracht en dit buitenbad is nu over de hele wereld te vinden. Misschien binnenkort ook wel in jouw tuin? Er is plek voor vier. Ben je verliefd en wil je graag met z'n tweeën in bad? Neem dan de Dutchtub Loveseat hottub. Dit is de kleinste uit de serie, maar laten we eerlijk zien, wanneer je verliefd bent en samen in een warm buitenbad zit heb je niet zoveel ruimte nodig.

Weltevree Dutchtub bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Dutchtub serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.