Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Het Nederlandse Weltevree

Ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff van het Nederlandse Weltevree lanceerden in 1999 het eerste ontwerp. Dit ontwerp, de Stonestove, was direct een groot succes. Niet gek, want zo’n betonnen buitenkachel was nog nooit eerder geproduceerd op de consumentenmarkt. Kwaliteit, functionaliteit en gevoel van weldaad zijn de kernwaarden van Weltevree die je ook terugziet in dit succesvolle ontwerp. Weltevree ontwikkelt eigenzinnige, originele producten voor een specifiek doeleinde. Hierdoor haal je altijd een uniek product in huis. Naast de kernwaarden zijn warmte, ruimte en beweging eigenschappen die je terugziet in de producten van dit fraaie merk van eigen bodem. Voor welk product je ook kiest, het wordt hoe dan ook een feestje om naar buiten te gaan.

Weltevree Beach stoelen: optimaal genieten

Een variant op de Beach Chair stoel is de Weltevree Beach Rocker schommelstoel. Deze stoel doet je vast denken aan het klassieke strandstoeltje, maar wel met een fijn extraatje. Op deze stoel schommel je er namelijk heerlijk op los. Ook deze stoel doet het prima aan het strand. Weet jij al op welke stoel je plaatsneemt? Wij houden van functionaliteit en daar hebben de ontwerpers van deze stoelen ook aan gedacht. Je klapt ze namelijk beide eenvoudig in. Superhandig als het weer wat tegenvalt of je simpelweg andere dingen te doen hebt. Het frame van de stoelen is gemaakt van beukenhout en de zitting heeft een biologisch katoenen bekleding.

Weltevree Beach bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Beach serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.