MDF Italia Rock Table

De MDF Italia Rock Table is eenvoudig en elegant tegelijk. Het lijkt wel of het dunne tafelblad boven de robuuste betonnen voet zweeft! Deze uitdagende combinatie is precies de reden waarom de tafel nooit gaat vervelen. Bang zijn dat de MDF Italia Rock Table het na enkele jaren begeeft hoeft ook niet. De markante voet is gemaakt uit ‘vezelversterkt’ beton waardoor het enorm sterk is. Wanneer je bijvoorbeeld de de MDF Italia Rock Table tafel 120 cm aanschaft, kan je dus wel spreken van een tafel voor het leven! Of wat dacht je van de MDF Italia Rock Table statafel? Met de Italiaanse MDF Italia Rock Table serie is het allemaal mogelijk.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over MDF Italia

MDF Italia is een designlabel van Italiaanse afkomst, opgericht in 1992 door Bruno Fattorini. MDF is een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, wat ‘meubels van Fattorini’ betekent. ‘Simpel is super’, dat is de slogan van designlabel MDF Italia. De meubels uit deze collectie zijn strak vormgegeven, waarbij alle overbodige details zijn weggelaten. Daarnaast zijn deze designklassiekers ook nog eens heel functioneel. Denk bijvoorbeeld aan de MDF Italia Rock Table tafel 100 cm. Door comfort toe te voegen aan eenvoudige ontwerpen, heeft MDF Italia al diverse prijzen gewonnen op het gebied van decoratie en design. Ben jij op zoek naar een echte nummer één voor op kantoor of in de woonkamer? Bestel dan één van de tafels van de MDF Italia Rock Table serie via Flinders.

MDF Italia Rock Table: Eenvoud op een stijlvolle manier

De MDF Italia Rock Table serie is ontworpen door Jean Marie Massaud. Deze Franse ontwerper staat bekend om het weglaten van de details en dat komt bij de MDF Italia Rock Table duidelijk naar voren. De MDF Italia Rock Table komt door de minimalistische maar toch opvallende uitstraling in elke ruimte bijzonder goed tot zijn recht, van je eetkamer tot je werkplek! Het tafelblad van MDF Italia Rock Table is gemaakt van houtvezelplaat en te verkrijgen in de kleuren wit en antraciet. De betonnen onderstellen hebben bijpassende kleuren. Bij een wit tafelblad hoort een neutrale betonnen voet, het antraciet tafelblad komt met een bijpassende antraciet betonnen voet. Als derde optie is ook een MDF Italia Rock Table met glazen tafelblad mogelijk, voor de ultieme combinatie van stoer en elegant.

Duurzaam

Dat de minimalistische MDF Italia Rock Table serie enorm origineel is, had je waarschijnlijk al gezien. Maar wist je dat hij daarnaast ook nog eens duurzaam is? Doordat het beton van de voet vezelversterkt is, gaat de MDF Italia Rock Table een leven lang mee. Dankzij het productieproces kan de sterke betonnen voet bovendien onregelmatig van kleur worden. Elke tafel is dus uniek! De MDF Italia Rock Table is verkrijgbaar in verschillende formaten, neem bijvoorbeeld de MDF Italia Rock Table tafel 80 cm of de MDF Italia Rock Table tafel 140 cm. De verschillende afmetingen van het tafelblad worden allemaal met een voet van bijpassend formaat geleverd.

MDF Italia Rock Table bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elke tafel van de MDF Italia Rock Table kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de MDF Italia Rock Table serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MDF Italia Rock Table, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast producten uit de MDF Italia Rock Table serie heeft MDF Italia ook producten uit de Tense, Flow en Random serie.