MDF Italia tafels

Een MDF Italia tafel is bijzonder in zijn eenvoud. Dankzij de strakke lijnen wordt je niet afgeleid door ingewikkelde details, en kun je de tafel in zijn geheel bewonderen. Een prachtexemplaar uit deze serie is de Lim 3.0 tafel 200cm. Het frame van deze MDF Italia tafel is gemaakt van gelakt aluminium, waar een tafelblad van keramiek op rust. Het tafelblad wordt tijdens de productie onder druk samengeperst, waardoor het heel sterk wordt. Deze MDF Italia tafel is ook verkrijgbaar met een glazen blad of een tafelblad van Fenix: een innovatief materiaal waarop je krasjes heel gemakkelijk kunt laten verdwijnen. De Lim MDF Italia tafel is dus mooi én innovatief. Bekijk snel alle opties en modellen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Design van MDF Italia

Het Italiaanse merk MDF Italia maakt al sinds de jaren 90 de mooiste meubels. De afkorting MDF staat voor Mobile di Fattorini, ‘meubels van Fattorini’. Het merk is hiermee vernoemd naar de oprichter Bruno Fattorini. De meubels van MDF Italia zijn eenvoudig en strak van vorm. Dit sluit dan ook perfect aan op hun slogan ‘Simpel is super’. Je ziet hun passie voor strakke lijnen terug in bijvoorbeeld de Random kasten: deze bestaan enkel uit horizontale en verticale verspringende lijnen. Geen poespas dus, want eenvoud is het motto.

Steengoede MDF Italia tafel

Zoek je een MDF Italia tafel die wel tegen een stootje kan? Dan ben je aan het goede adres bij de Rock Table serie. Deze MDF Italia tafels zijn gemaakt van een betonnen voet waar het tafelblad boven lijkt te zweven. De voet is vezelversterkt (zogenaamd UHPFRC), waardoor het onderstel heel sterk en duurzaam is. De Rock Table 140cm heeft een diameter van 140 centimeter en is verkrijgbaar met een wit of grijs gelakt MDF tafelblad. Ben je op zoek naar een combinatie tussen stoer en elegant? Dan is de MDF Italia tafel met een glazen tafelblad dé keuze voor jou. De Rock Tables van MDF Italia zijn in verschillende maten te krijgen, zoals de Rock Table 100cm met een hoogte van 73cm.

Ontspannen met Tense

Voel je je een beetje overwerkt de laatste tijd? Heb je een moment van ontspanning nodig om bij te komen van de dagelijkse dingen? Dan kan de Tense serie van MDF Italia je daar vast bij helpen. Want hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze collectie MDF Italia tafels juist heel geschikt om even tot rust te komen. Schuif ’s avonds aan de Tense tafel 180cm, en geniet van een gezellige maaltijd met je gezin. En heb je juist zin om energie op te doen met vrienden en familie? Dan is de MDF Italia Tense tafel 220 groot genoeg om iedereen lekker plaats te laten nemen. Deze MDF Italia tafels zijn dus perfect om aan te ontspannen.

MDF Italia tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia tafels. Dat betekent dat wij elke MDF Italia tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MDF Italia tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de MDF Italia tafel collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.