MDF Italia Tense

De MDF Italia Tense familie blinkt uit in eenvoud. Het ultradunne blad van de Tense tafels in combinatie met de uiterst slanke poten, geeft steeds weer een indrukwekkend resultaat. Dat verklaart meteen de naam van de MDF Italia Tense serie: iedere tafel lijkt continue onder spanning te staan door de bijzondere verhoudingen. Hoe kan het toch dat zulke smalle poten een tafelblad met gigantische afmetingen kunnen dragen? De tafels uit de MDF Italia Tense familie zijn dan ook het ultieme bewijs dat eenvoud en elegantie prima samengaan. Dankzij de ruime afmetingen kun je bovendien al je vrienden laten meegenieten van de prachtige MDF Italia Tense tafels. Bovendien kun je kiezen voor een uitvoering met kabelgoten, als je liever werkt dan eet aan jouw MDF Italia Tense tafel. Niet alleen de afmetingen, maar ook de mogelijkheden zijn immens!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

MDF Italia: moderne ambacht

MDF Italia is, zoals de naam al zegt, een designlabel van Italiaanse afkomst. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Bruno Fattorini en is nu, ruim twintig jaar later, een groot succes. De merknaam is rechtstreeks afgeleid van oprichter Fattorini. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, wat ‘meubels van Fattorini’ betekent. Van begin af aan houdt MDF Italia zich niet alleen bezig met het ontwerp van design meubels maar ook met de productie en verkoop daarvan. De collectie van MDF Italia wordt gekenmerkt door simpele en strakke designmeubelen waarbij functionaliteit centraal staat. Gedaan met al die poespas, het is weer tijd voor eenvoudige elegantie. De MDF Italia Tense familie is de perfecte weergave van de filosofie achter de ontwerpen van dit ambachtelijke bedrijf.

De hele familie aan de MDF Italia Tense tafel

De tafels uit de MDF Italia Tense productfamilie zijn nog jong van geest. Ze werden namelijk in 2009 ontworpen door Piergiorgio en Michele Cazzaniga. Minimalisme staat centraal in het design van de MDF Italia Tense tafels, waardoor je deze zowel op kantoor als thuis kunt gebruiken. Verwacht je veel bezoek? Hoe lang de MDF Italia Tense tafel ook wordt, de vier stalen poten dragen het tafelblad zonder door te buigen in het midden. Dat betekent dus niet alleen voldoende ruimte voor al je vrienden, maar ook de garantie dat je gasten niet bij de tafelpoot zitten. De MDF Italia Tense familie is een grote collectie met maar liefst vijf standaard lengtes in de kleuren zwart of wit. De Tense tafel 180cm is de kleinste in zijn soort en de grootste tafel uit de MDF Italia Tense serie meet maar liefst 260 centimeter. Aan deze Tense tafel 260 cm kun je al je buren, vrienden en kennissen kwijt!

Unieke lichtheid

Zoals gezegd maken de afmetingen van de producten uit de MDF Italia Tense familie deze tafels zo uniek. Ongeacht de grootte van het tafelblad van iedere MDF Italia Tense tafel, de vier slanke poten houden het met gemak op zijn plaats. En dan te bedenken dat het tafelblad van een MDF Italia Tense tafel slechts 35 mm dik is! De unieke lichtheid van een MDF Italia Tense tafelblad maakt dat het, ondanks dat het gemaakt is van kunststof en steen, toch door slechts vier poten gedragen kan worden. Ongeacht de afmetingen, dus ook de MDF Italia Tense tafel 240 cm, Tense tafel 220 cm en Tense tafel 200 cm. Kies je een tafel met een zwart blad? Deze is met een speciale techniek gelamineerd, waardoor het onder andere hittebestendig is, vieze vingers er geen afdrukken op achterlaten en het niet verkleurt. Kortom, de tafels uit de MDF Italia Tense productfamilie blijven je verbazen.

MDF Italia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elke MDF Tense tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MDF Italia Tense tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MDF Italia Tense tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.