MDF Italia Flow Slim

Met de MDF Italia Flow Slim Armchair heeft naast de reeds bestaande Flow Armchair er een slanker zusje bij. Door het weglaten van details verhoogde designer Jean Marie Massaud het comfort en de functionaliteit van zijn eerdere ontwerp, met de MDF Italia Flow Slim Armchair als resultaat. Deze stoel heeft dankzij de slanke armleuningen een elegante uitstraling. De minimalistische MDF Italia Flow Slim Armchair is verkrijgbaar in twee basiskleuren en heeft een ruime keus in onderstellen en afwerkingen. Wat dacht je van een sledepoot, wieltjes of enkele poot? Ga je voor de beklede versie of niet? Met de veelzijdige MDF Italia Flow Slim Armchair is het allemaal mogelijk. Deze stoel staat bovendien niet alleen prachtig aan de eettafel, maar zit ook dusdanig comfortabel dat je er een lange dag op kunt werken. Kortom, de MDF Italia Flow Slim Armchair is slank én slim!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

MDF Italia: moderne ambacht

MDF Italia is, zoals de naam al zegt, een designlabel van Italiaanse afkomst. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Bruno Fattorini en is nu, ruim twintig jaar later, een groot succes. De merknaam is rechtstreeks afgeleid van oprichter Fattorini. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, wat ‘meubels van Fattorini’ betekent. Van begin af aan houdt MDF Italia zich niet alleen bezig met het ontwerp van design meubels maar ook met de productie en verkoop daarvan. De collectie van MDF Italia wordt gekenmerkt door simpele en strakke designmeubelen waarbij functionaliteit centraal staat. Gedaan met al die poespas, het is weer tijd voor eenvoudige elegantie. De MDF Italia Flow Slim Armchair is de perfecte weergave van de filosofie achter de ontwerpen van dit ambachtelijke bedrijf.

Hoe ziet de MDF Italia Flow Slim Armchair eruit?

De MDF Italia Flow Slim Armchair is, zoals gezegd, het resultaat van een jarenlange verfijning van een eerder ontwerp, de Flow Armchair. Jean Marie Massaud wist met deze stoel de perfecte balans tussen comfort en eenvoud te vinden. De MDF Italia Flow Slim Armchair staat bekend om zijn minimalistische look en is daardoor in elke ruimte passend. Denk bijvoorbeeld aan de MDF Italia Flow Slim Armchair met wit slede onderstel: als een ware majesteit glijdt deze door de ruimte. En heb je ooit zo’n elegante bureaustoel als de MDF Italia Flow Slim Armchair antraciet gezien? Heel wat anders dan de logge bureaustoelen die in de meeste kantoren staan. Wat ons betreft heeft de MDF Italia Flow Slim Armchair alles wat we in een stoel zoeken: comfort, een elegant silhouet en een design dat overal past.

Kiezen voor elegantie

Dat de keuze uit de MDF Italia Flow Slim Armchair-collectie ongelooflijk groot is, is niet overdreven. Allereerst kan je kiezen of je de kunststof kuip in zwart of in wit wilt bestellen. Daarna heb je de keuze uit maar liefst negen verschillende onderstellen voor de MDF Italia Flow Slim Armchair. Ben je op zoek naar een stijlvolle eetkamerstoel, waarmee je ook in de rondte kan zwieren? Probeer dan eens de MDF Italia Flow Slim Armchair met antraciet LEM onderstel. Maar als je liever stevig zit tijdens de maaltjd, is de MDF Italia Flow Slim Armchair wit met stalen onderstel een veiliger optie. Voor nog meer zitcomfort is het ook mogelijk om de stoel te laten bekleden. Ga bijvoorbeeld voor de MDF Italia Flow Slim Armchair Padded, bekleed met hoge kwaliteit stof. Of kies de MDF Italia Flow Slim Armchair Padded XL stoel. De stof gaat hier ook over de rand van de leuningen heen. De bekleding is zo op de kuip van de MDF Italia Flow Slim Armchair aangebracht, dat deze nog jarenlang goed blijft zitten. Stel je voor hoe je heerlijk wegzakt in een goedgevulde MDF Italia Flow Slim Armchair met antraciet draaibaar onderstel, of wat dacht je van een MDF Italia Flow Slim Armchair met VN eiken onderstel? Waar je ook voor kiest, er is ongetwijfeld een MDF Italia Flow Slim Armchair die jouw ideale stoel is.

MDF Italia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elke MDF Italia Flow Slim Armchair stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MDF Italia Flow Slim Armchair stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MDF Italia Flow Slim Armchair stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast Flow stoelen heeft MDF Italia ook prachtige tafels in de serie Tense en Rock.