MDF Italia Kasten

Een MDF Italia kast is zoveel meer dan een eenvoudig opbergmeubel. De kasten van MDF Italia functioneren namelijk ook als display, boekenrek, vitrinekast en moderne letterbak. En zelfs als je een MDF Italia kast leeg in de ruimte zet, zal hij nog de aandacht trekken. Geen wonder natuurlijk: iedereen raakt als vanzelf betoverd door het elegante lijnenspel. Zo bestaat de kleine Randomito kast uit maar liefst zes verticale en veertien horizontale planken die steeds in hoogte verspringen. Hierdoor wordt deze MDF Italia kast een echte blikvanger aan de wand. Als je een muur vullende kast zoekt, kun je eenvoudigweg meerdere MDF Italia kasten met elkaar combineren. Je kast groeit dus heel handig met je interieur mee.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

MDF Italia: Mobili di Fattorini

Designmerk MDF Italia maakt onder andere producten van – je raadt het al – MDF. Maar vergis je niet, want dit is niet waar hun naam vandaan komt. MDF staat namelijk voor Mobili di Fattorini, oftewel ‘meubels van Fattorini’. Naamgever Bruno Fattorini startte in 1992 zijn meubelbedrijf en was de eerste tien jaar ook de enige ontwerper. Toen het merk aan populariteit won is hij gaan samenwerken met vooraanstaande ontwerpers zoals Xavier Lust, Jean Marie Massaud en designerduo Jehs + Laub. Inmiddels werken er ruim twintig designers samen met MDF Italia. Zij brengen eenvoudige en functionele meubels op de markt. Niet voor niets is hun slogan ‘Simpel is super’. Een bekend voorbeeld van dit strak vormgegeven design is de Rock Table serie, die uit niets anders bestaat dan een betonnen voet en een houten tafelblad.

MDF Italia kast met vakken

De vakkenkast is van alle tijden, maar MDF Italia heeft er een bijzonder stijlvolle draai aan weten te geven. Doordat de lijnen telkens verspringen, oogt de kast speels en luchtig. De Random kast heeft bijvoorbeeld maar liefst veertig vakken die je kunt vullen met al je boeken, woonaccessoires en souvenirs. Door de open vakken staat alles in deze MDF Italia kast mooi tentoon gesteld, en kun je tegelijkertijd gemakkelijk dingen omwisselen en verplaatsen. De Random Box kast laat hier en daar nog wat te raden over, dankzij de willekeurig geplaatste deurtjes. Wat zou er achter zo’n deurtje schuilgaan? Deze MDF Italia kast prikkelt je nieuwsgierigheid.

Opgeruimd staat netjes

Ken je dat? Er komt onverwacht bezoek en er slingeren wat losse spullen in huis die je snel uit het zicht wilt hebben. Dan biedt de Random Cabinet kast uitkomst. Deze MDF Italia kast volgt het strakke lijnenspel van de Random serie, maar maakt het geheel af met deurtjes. Heel handig om snel je spullen achter op te bergen. Rommel? Hoezo rommel? De kast is gemaakt van gelakt MDF in de kleur wit. De achterkant heeft een coat van melamine (kunsthars). Omdat deze MDF Italia kast rustig oogt, kun je hem gemakkelijk in je interieur combineren. Zet hem bijvoorbeeld naast een open MDF Italia kast zodat de lijnen mooi in elkaar overlopen.

MDF Italia kast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia kasten. Dat betekent dat wij elke MDF Italia kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de MDF Italia kasten collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je MDF Italia kast dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.