Naar boven

Design van MDF Italia

De slogan van designlabel MDF Italia luidt ‘Simpel is super’. Dit van oorsprong Italiaanse merk heeft een uitstekende balans gevonden tussen prachtig en praktisch. Al sinds de jaren 90 maakt het Italiaanse merk de mooiste meubels. De afkorting MDF staat voor Mobile di Fattorini, ‘meubels van Fattorini’. Het merk is hiermee vernoemd naar de oprichter Bruno Fattorini. De meubels van MDF Italia zijn eenvoudig en strak van vorm. Je ziet dit terug in bijvoorbeeld de Flow stoelen serie, die uitblinkt in eenvoud. Een kuipvormige zitting en een rechtlijnig onderstel: dat is alles wat er nodig is om een geweldige MDF Italia stoel te ontwerpen. MDF Italia gebruikt veel neutrale basiskleuren zoals zwart en wit. Zo passen hun designklassiekers in elk interieur.

Charmante MDF Italia bureaustoelen

De MDF Italia Flow Slim Armchair bureaustoel wit is slim, charmant en aantrekkelijk tegelijk. Door het slanke design past hij overal goed tussen en door zijn verstel- en draaibaarheid is hij ook nog eens bijzonder praktisch. Naast de witte variant is hij ook verkrijgbaar in een andere variant: de MDF Italia Flow Slim Armchair bureaustoel antraciet. Toch liever een kussentje onder je billen? De MDF Italia Flow Slim Chair gestoffeerde bureaustoel biedt je net iets meer comfort! Zo kan jij in elk geval urenlang in deze bureaustoel vertoeven. Laat het studeren maar beginnen met de charmante bureaustoelen van MDF Italia. Het wordt nog eens een pretje om op deze stoelen dagenlang te studeren. 

MDF Italia bureaustoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia bureaustoelen. Dat betekent dat wij elke MDF Italia bureaustoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bureaustoel van MDF Italia en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bureaustoel van MDF Italia, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.