Naar boven

Over MDF Italia

MDF Italia is een designlabel van Italiaanse afkomst, opgericht in 1992 door Bruno Fattorini. MDF is een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, wat ‘meubels van Fattorini’ betekent. ‘Simpel is super’, dat is de slogan van designlabel MDF Italia. De meubels uit deze collectie zijn strak vormgegeven, waarbij alle overbodige details zijn weggelaten. Daarnaast zijn deze designklassiekers ook nog eens heel functioneel. Denk bijvoorbeeld aan de MDF Italia Flow Chair stoel met wit draaibaar onderstel. Door aan eenvoudige ontwerpen comfort toe te voegen, heeft MDF Italia al diverse prijzen gewonnen op het gebied van decoratie en design. Ben jij op zoek naar een echte winnaar voor aan de eettafel, op kantoor of in de woonkamer? Bestel dan één van de stoelen van de MDF Italia Flow serie via Flinders.

MDF Italia Flow: comfort en eenvoud

De MDF Italia Flow serie is de perfecte middenweg tussen comfort en eenvoud. Door het weglaten van details wilde Massaud zijn ontwerpen comfortabeler maken en tegelijkertijd de functionaliteit ervan verhogen. En dat is hem gelukt! Door alleen te behouden wat echt belangrijk is, is er een prachtige collectie designklassiekers van hoge kwaliteit ontstaan. Dankzij de vloeiende lijnen, die kenmerkend zijn voor de MDF Italia Flow serie, zijn de stoelen ook nog eens elegant om te zien. Tel daarbij op dat de stoelen uit de MDF Italia Flow serie in zowel zwart als wit uitgevoerd kunnen worden, en je begrijpt dat we het hier over een uiterst stijlvolle collectie hebben.

Oneindige keuzes

Door de uitgebreide en diverse collectie van de MDF Italia Flow serie ontstaat er een scala aan mogelijkheden waardoor je elke kant op kunt. Zoals gezegd heb je voor de zitkuip de keuze uit een zwarte en witte variant, welke in mat, hoogglans of aluminium kan worden uitgevoerd. Daarnaast heb je de mogelijkheid de MDF Italia Flow stoel te bekleden. De keuzes houden hier niet op, er bestaan ook nog verschillende mogelijkheden wat betreft de onderstellen. Deze verschillende soorten onderstellen van de MDF Italia Flow serie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo heb je de MDF Italia Flow Chair stoel met VN naturel eiken onderstel, de Flow Chair stoel met wit VN onderstel en de Flow Chair stoel met antraciet VN onderstel. De MDF Italia Flow serie biedt je dus de mogelijkheid een stoel samen te stellen die het beste bij je past.

MDF Italia Flow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elk MDF Italia Flow product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de MDF Italia Flow serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MDF Italia Flow product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.