Magis design

Het Italiaanse merk Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van het merk niet meer weg te denken. Het designmerk heeft een heldere focus op productontwikkeling en biedt de ontwerpers de mogelijkheid om ideeën ook daadwerkelijk te realiseren. Magis dankt haar succes onder andere aan topontwerpers als Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Eero Aarnio en Enzo Mari. Samen met deze ontwerpers zijn prachtige eetkamerstoelen, kinderstoelen en tuinstoelen ontwikkeld. Ondertussen bestaat het merk al heel wat jaren en proberen ze continu te innoveren door nieuwe producten op de markt te brengen. Het internationale team van designers wordt gemotiveerd door het enthousiasme van de oprichter zelf. Hij is nog altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ruime keuze uit Magis tuintafels

Op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige tuintafel? Magis heeft het allemaal. Neem bijvoorbeeld de Magis Striped Tavolo tuintafel. Deze tuintafel heeft een vierkant tafelblad en is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Het tafelblad wordt gedragen door een frame van stalen buizen. Het strakke uiterlijk van deze tafel maakt dat het een genot is om aan te zitten én om naar te kijken. De tuintafel is ook verkrijgbaar in een rechthoekige vorm: de Magis Striped tuintafel 159x79. Ben je op zoek naar een tafel met een unieke touch? Bekijk dan de Magis Brut tuintafel 60. Deze tafel is een sierlijke aanwinst in de tuin, maar komt binnenshuis ook goed van pas. Het onderstel waar het tafelblad op rust krult zich in elkaar als een wingerd die omhoog groeit.

Magis tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.