Naar boven

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Magis klapstoelen zijn superhandig

Zoals de naam al zegt, zijn de Magis klapstoelen multifunctioneel. Je kunt er niet alleen fijn op zitten, maar je kunt ze ook eenvoudig opbergen door ze simpelweg in te klappen. Een inklapbare stoel die wel een applausje verdient is de Folding Air-Chair tuinstoel. Maar waarom horen we je denken. Dat is heel simpel, want eigenlijk klopt vrijwel alles aan deze stoel. Een klapstoel klinkt in eerste instantie misschien niet comfortabel, maar niets is minder waar. Op deze klapstoel kun je urenlang plaatsnemen en je favoriete boek uitlezen bijvoorbeeld. Je kunt hem ook een mooi plekje buiten geven. De Magis Stanley tuinstoel heeft een totaal ander design, maar maakt hem er niet minder mooi om. Kenmerkend voor deze klapstoel is het onderstel in combinatie met de kleur- en stofcombinaties. Het is eigenlijk net een campingstoel, maar dan in een modern jasje gestoken.

Magis tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Magis tuinstoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinstoel van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.