Naar boven

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Maak je kind blij met een Magis kinderstoel

De Magis kinderstoel is in het algemeen kleurrijk en lijkt vaker niet dan wel op een stoel. Lekker kindvriendelijk dus. Op deze kinderstoelen van Magis is het een feestje voor de kinderen om te gaan zitten en voelt het absoluut niet als een verplichting. Is jouw kind een liefhebber van poezen? Dan is de Magis Julian kinderstoel een handige oplossing. Net als een echte poes zit hij graag binnen, maar hij voelt zich ook prima thuis in de buitenlucht. Groen, geel of rood, waar gaat je voorkeur naar uit? Misschien is het lievelingsdier van je kind wel een vogel, dan is de Magis Dodo kinderstoel vast leuk als cadeau voor op de kinderkamer. Hij bouwt graag een nest in de tuin, maar hij houdt ook van warmte in de woon- of kinderkamer. Om je beeld van de Magis kinderstoel compleet te maken, stellen we je graag voor aan een bijzonder exemplaar: de Magis Trotter kinderstoel. Wie wil er nou niet een ritje maken op deze kindvriendelijke stoel?

Magis kinderstoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke Magis kinderstoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kinderstoel van Magis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis kinderstoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.