Naar boven

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Buitengewone Magis kapstokken

Als je de Paradise Tree kapstok van Magis ziet, denk je in eerste instantie misschien niet dat je met een kapstok te maken hebt. Niets is minder waar. Hang jij je jas ook op in het kleurrijke paradijs? Hij is zonder twijfel een lust voor het oog met zijn vrolijke kleuren en vormen als blaadjes, een vogel en een poes. De kapstok bestaat uit losse onderdelen waardoor je hem helemaal (samen met je kinderen) kunt opbouwen. Misschien is dit voor jou toch wat te kleurrijk én daarom hebben we nog wat voor je achter de hand: de Magis Steelwood Coat Stand kapstok. Hoe zwaar deze kapstok het ook heeft (me alle jassen die eraan hangen), hij zal zich nooit laten kennen. Door de drie poten staat hij namelijk prima in balans. De Magis Birds on a Wire kapstok ziet er weer totaal anders uit. Je kunt hem op verschillende manieren samenstellen. Het is maar net naar wat voor Magis kapstokken je op zoek bent. 

Magis kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Magis kapstokken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kapstok van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.