Magis fauteuils

De Magis fauteuil is bijzonder in alle opzichten. Je ziet bijvoorbeeld niet vaak een relaxfauteuil die van poot tot rugleuning gemaakt is van polyethyleen. Dit kunststof materiaal is waterbestendig waardoor een Magis fauteuil zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Neem bijvoorbeeld de Proust fauteuil outdoor, van maar liefst 104 centimeter breed, 90 centimeter diep en 105 centimeter hoog. Zet deze royale troon in je tuin en je waant je heel even heer en meester van je eigen koninkrijk. Deze Magis fauteuil is verkrijgbaar in zes effen kleuren, waardoor er altijd een is die bij je interieur of tuininrichting past. Welke Magis fauteuil is jouw favoriet?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Moois van Magis

Het Italiaanse merk Magis is al sinds 1976 een bekende naam in de designwereld. De filosofie van Magis is dat design vooral een manier van denken is. Ze bekijken de wereld en zien kansen om bestaande elementen in een andere context toe te passen. Vervolgens screenen ze welk idee uitvoerbaar is en welk idee niet. Door deze visie zijn de ontwerpen van Magis vaak net even anders dan je gewend bent. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. Dit zie je ook bij de formidabele Magis fauteuils, die zowel binnenshuis als in de tuin geplaatst kunnen worden.

Bijzondere productie

De Magis fauteuils worden geproduceerd via rotatiegieten. Tijdens dit proces wordt een mal verwarmd waar de grondstof polyethyleen in zit. De hete mal draait om verschillende assen, terwijl de kunststof langzaam smelt en zich gelijkmatig over de mal verspreidt. Zodra het materiaal overal zit, wordt de mal met water afgekoeld en stolt de kunststof. Nadat de mal voldoende is afgekoeld wordt deze voorzichtig geopend, en komt de grove Magis fauteuil tevoorschijn. De ruwe randjes worden mooi glad gemaakt en hocus pocus: de Magis fauteuil is klaar om zitcomfort te bieden waar ter wereld dat ook maar nodig is.

Outdoor Magis fauteuil

Een Magis fauteuil is niet alleen binnen een geweldig meubelstuk, ook in de tuin is hij je grootste vriend. Met zijn bonte kleurenspikkels is de Proust fauteuil multicolour, outdoor enerzijds een duidelijke blikvanger. Maar anderzijds is hij ook goed gecamoufleerd wanneer je hem in de schaduw van de bladeren zet op een zonnige dag. Het willekeurige kleurenpatroon lijkt namelijk als twee druppels water op de zonnevlekjes die in de zomer onder het bladerdak dansen. Knijp maar eens je ogen dicht en kijk tussen je wimpers door naar deze Magis fauteuil. Je zou toch zweren dat je in één keer in een zomers bos terecht bent gekomen!

Magis fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke Magis fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Magis product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Magis collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.