Over Kartell

Kartell is een van de meest iconische bedrijven in het huidige woonlandschap en één van de koplopers wereldwijd als het gaat om het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig Italiaans design. Kartell is in 1949 opgericht door Giulio Castelli en werkt sindsdien samen met veel verschillende, kundige designers. Zo werkte Kartell voor de Maui collectie samen met de Italiaanse ontwerper Vico Magistretti: een veelgeprezen ontwerper die verschillende designawards in de wacht heeft gesleept. Dat Kartell samenwerkingen aangaat met zoveel verschillende ontwerpers levert een buitengewoon verrassende collectie items op. Zo zijn de stoelen van Kartell verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je kunt dan denken aan de klassieke houten stoel, maar eveneens aan frames of zelfs hele stoelen van plastic.

Een Luxere Kartell Maui stoel

Hoewel alle stoelen uit de Kartell Maui collectie prachtig zijn, hebben ze bij Kartell hun best gedaan om de het basismodel uit de Maui collectie nét een tikkeltje luxer te maken. Het resultaat? De Maui stoel met armleuning en de Maui Soft stoel. De Maui stoel met armleuning is voorzien van twee fijne armleuningen. Die komen natuurlijk goed van pas tijdens een lange vergadering! De Maui Soft stoel biedt net een beetje extra zitcomfort door de stoffen bekleding. Zijn hoge zitcomfort maakt hem dan ook bij uitstek geschikt voor een plaatsje aan jouw bureau. Naast dat deze bekleding erg zacht is, biedt hij ook nog een visueel extraatje: de bekleding is namelijk voorzien van subtiele grafische streepjes.

Kartell Maui bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten uit de Kartell Maui collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.