Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Kartell

Kartell is een Italiaans designmerk dat nu al meer dan vijftig jaar bestaat. Het designmerk is een enorm succes en daarom niet meer weg te denken in de interieurwereld. In het begin produceerde Kartell voornamelijk auto-artikelen. Toch brak het merk pas echt door toen ze begonnen met designmeubels. De collectie van Kartell bestaat voornamelijk uit stoelen, lampen, kasten en veel accessoires. De producten zijn zeer geliefd en hebben al veel prijzen en nominaties op hun naam staan. Kartell is de trotse eigenaar van negen Compasso d’Oro’s. Beroemde designers hebben een groot aantal ontwerpen gemaakt voor Kartell, maar de meeste ontwerpen komen van Philippe Starck. Het merk gebruikt veel transparante materialen die de producten van Kartell een herkenbare look geven. De Toobe vloerlamp laat dit goed zien. De moderne en strakke lamp biedt zacht en warm licht. Je kunt hem oppakken en meenemen waar je wilt door het handvat in de lamp. Ideaal, toch?

Kartell vloerlampen stralen luxe uit

Een vloerlamp vormt een belangrijk element in je interieur. Het moet fijn en voldoende licht geven, maar het design zal ook aan je wensen moeten voldoen. De Kartell Kabuki vloerlamp zal je niet teleurstellen. De vloerlamp is vernoemd naar een traditionele Japanse vorm van theater. Hier staan historische gebeurtenissen, morele conflicten en liefde centraal. De technologie heeft het mogelijk gemaakt om een geweven structuur na te bootsen dat lijkt op kant. Dit resulteerde in een unieke designlamp waar de mooiste lichtstralen doorheen schijnen. De luxe vloerlamp zal vragen om complimenten en door de hoogwaardige kwaliteit kun je er lang van genieten. De vloerlamp is geschikt voor zowel een privéruimte als zakelijke omgeving. Waar ga jij hem neerzetten?

Kartell vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.