Naar boven

Kartell

Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. De design meubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. En terecht, want vele designs van Kartell zijn uitgegroeid tot ware iconen. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op design meubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Designiconen zijn stoelen als de Kartell Masters, de Kartell Louis Ghost stoel van Philippe Starck, de Kartell Componibili kastjes, de Kartell Bubble Club serie en de Kartell Bookworm kast van Ron Arad. Daarnaast is ook Kartell verlichting een begrip geworden. Het Italiaanse designlabel heeft prachtige soorten lampen op haar naam staan, waaronder de Kartell tafellampen.

LED your light shine

Kartell heeft een mooie collectie aan tafellampen met LED-licht. Hieronder valt ook de Kartell Battery tafellamp LED. Deze tafellamp van Kartell heeft een gefacetteerd oppervlak, gemaakt van transparant PMMA. En die verschillende facetten zorgen voor een betoverend lichtspel! Door de USB-voeding is deze Kartell tafellamp makkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor de besluiteloze personen onder ons. Relatief nieuw zijn de Kartell Taj tafellamp LED en de Kartell Taj Mini tafellamp LED van Ferruccio Laviani. Kartell weet je met de Taj tafellamp te verrassen. Als je hem voor het eerst ziet, denk je niet zozeer aan een lamp, maar meer aan een kunstwerk of een sculptuur. Dus ook als hij uit staat, is deze ultramoderne tafellamp van Kartell een eyecatcher in huis of op de werkplek. De Taj tafellamp is verkrijgbaar in zwart en wit en de Taj mini tafellamp in maar liefst ácht verschillende kleuren. Kortom, genoeg keuze in het LED-assortiment van de Kartell tafellampen!

Hallo, Kartell tafellamp!

Naast LED lampen heeft Kartell ook halogeen lampen in de serie tafellampen. Zo ook de bestseller Kartell Bourgie tafellamp. Deze tafellamp van Kartell is een nieuwe interpretatie van een klassieker: de barokke tafellamp. De design tafellamp combineert op een unieke manier klassiek, rijk en modern tegelijk. Bij barok denk je normaal gesproken aan de 17e en 18e eeuw, maar de Bourgie tafellamp is toch een stuk moderner. De voet in barokstijl bestaat uit drie versierde vlakken die elkaar kruisen. En de brede lampenkap van de Kartell tafellamp heeft een ribbel-effect dat rijke en speelse lichtreflecties creëert wanneer de lamp brandt. En dankzij een speciaal bevestigingssysteem van de kap kan je de tafellamp van Kartell op maar liefst drie verschillende hoogtes verstellen! De Bourgie tafellamp is ook verkrijgbaar met aan-/uitschakelaar: de Kartell Bourgie tafellamp met aan-/uitschakelaar. Nog zo’n uniek design van Kartell zie je terug in de Kartell Light-Air tafellamp. Deze tafellamp lijkt bijna te zweven in de lucht, wat het een magisch effect geeft. Al met al is een ding duidelijk: Kartell tafellampen komen in alle soorten en maten!

Kartell tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Kartell tafellampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Kartell