Naar boven

Kartell design

Kartell laat al meer dan vijftig jaar van zich horen in de woonwereld. Ooit kwam dit Italiaanse designlabel in beeld met hun auto-artikelen, maar al snel kwamen ze erachter dat de focus moest komen te liggen op designmeubels. Het roer werd omgegooid en succes was al snel zichtbaar. De prijzen en nominaties stroomden binnen. Kartell is inmiddels al negen keer in de prijs gevallen voor een van de belangrijkste prijzen in de designwereld: de Compasso d’Oro’s. De collectie staat naast designmeubels ook bekend om verschillende designlampen. Veel producten uit de collectie van het Italiaanse designlabel Kartell zijn gemaakt van plastic. Dat zie je direct wanneer je deze collectie ziet. Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec en Patricia Urquiola zijn enkele ontwerpers die hun steentje hebben bijgedragen aan verschillende topontwerpen van Kartell.

Kartell Invisible tafels

Ben je op zoek naar bijzettafels die je interieur aanvullen op de plek waar jij dat nodig hebt? Dan kan de Kartell Invisible bijzettafel low 120x40 je goed van dienst zijn. Deze bijzettafel heeft een lengte van 120 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 31,5 centimeter. Dit product is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en transparant. Ga jij voor transparant of toch een kleur? Om wat extra ruimte in je woning te creëren, kan het transparante exemplaar een optie zijn. Je kunt hem een mooi plekje geven in je woonkamer, hal of slaapkamer. Een vaas met een bos bloemen, een stel kandelaren of je favoriete boek, allemaal producten die je hier prima op kwijt kunt. Zet je deze liever iets meer in de schijnwerpers? Kies dan voor de Kartell Invisible bijzettafel high 120x40 waardoor je producten net wat meer de hoogte ingaan en zo meer opvallen.

Kartell Invisible bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Invisible serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.