Kartell klassiekers

Kartell is een Italiaans designlabel dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is inmiddels trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Ook zijn de designlampen van Kartell inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. Allemaal even mooi en te verkrijgen bij Flinders! Het succes van Kartell is mede te danken aan topontwerpers Philippe Starck, Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola.

Fleurige Kartell Bloom hanglampen

In de Kartell Bloom collectie vind je hanglampen in verschillende soorten en maten. De Kartell Bloom hanglamp metallic en de Kartell Bloom New hanglamp hebben iets van elkaar weg. Toch verschillen ze van elkaar. Het verschil zit hem in de groottes en de kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. Voor welke hanglamp je ook kiest, het is hoe dan ook een lust voor het oog. Oftewel: een echte eyecatcher voor in je huis. Ga je liever voor een langwerpige lampenkap? Dan kun je gaan voor de Kartell Bloom hanglamp. Deze lamp zit boordevol bloemetjes die dansen in het licht. Zelfs als de lamp uit is, is het nog een feestje om naar deze lamp te kijken. Het licht verspreidt zich in alle richtingen waardoor je in elk geval in elk deel van een willekeurige ruimte licht ervaart én ziet.

Kartell Bloom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Kartell Bloom serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Kartell Bloom collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.