Naar boven

De charme van Kartell

Opgericht in 1949 door Giulio Castelli en onmisbaar in het interieur van een designliefhebber: dat is het verhaal van Kartell. Het succes van dit Italiaanse merk is oneindig, wat niet verbazingwekkend is als je naar hun producten kijkt. Van de geinige Bookworm kast, via de hippe Kartell Bubble Club naar de sierlijke lijnen van de Masters stoelen: Kartell spreekt iedereen wel aan. Ondertussen deinst Kartell niet terug voor humoristisch design en het experimenteren met materialen. Tel daar de vele samenwerkingen met spraakmakende ontwerpers bij op, en je hebt alle ingrediënten voor iconisch design. Bijvoorbeeld de Ghost serie, die net als de Kartell Bubble Club collectie is ontworpen door topdesigner Philippe Starck. Klassieke, barokke meubels zijn voor deze serie opnieuw uitgevoerd in plastic en pastel. Kortom, voor unieke meubels ben je bij Kartell aan het juiste adres!

Kartell Bubble Club: Meesterlijk materiaal

De Kartell Bubble Club collectie wordt gekenmerkt door het bijzondere materiaal waarvan deze is gemaakt: polyethyleen, oftewel plastic. Nu is dat an sich niet zo opmerkelijk, tot je de klassieke uitstraling van de meubels uit deze collectie ziet. De Kartell Bubble Club bank, bijvoorbeeld, is echt een plaatje om naar te kijken. Met de hoge rugleuning en bolle armleuningen doet deze bank denken aan de ouderwetse sofa. En dat van plastic! Dankzij het stevige materiaal kan de Kartell Bubble Club serie overal staan: in de tuin, op de patio of in een vochtige kelder. Gelukkig weegt de bank nog geen dertig kilo, dus je kunt ‘m gemakkelijk verplaatsen naar een plekje in de zon. Genieten maar!

Kleurrijke Kartell collectie

Zie jij het al helemaal zitten, die Kartell Bubble Club serie? Dan hebben we een verrassing voor je. Met de Kartell Bubble Club bijzettafel heb je namelijk ook nog eens een hapje en drankje binnen handbereik! Het vrolijke silhouet en de zonnige kleuren van deze tafel zouden zelfs nog een bedompte grot opvrolijken. Maar dat kan ook niet anders, gezien de frisse kleuren waarin de gehele Kartell Bubble Club serie verkrijgbaar is. Wat dacht je van stralend geel, lichtgroen of terracotta?

Kartell Bubble Club bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Bubble Club collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell Bubble Club serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell Bubble Club product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Bubble Club serie heeft Kartell ook prachtige meubels in de serie Componibili, Comback en Magic Hole.