Kartell Bubble Club bijzettafel 52x52 | FLINDERS verzendt gratis
Kartell Bubble Club bijzettafel 52x52
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Bubble Club bijzettafel 52x52

  Omschrijving

  De Kartell Bubble Club bijzettafel 52x52 is ontworpen door Philippe Starck.

  De Bubble Club bank en fauteuil zijn bij veel mensen al bekend. Het bijpassende bijzettafeltje is misschien minder beroemd, maar een welkom lid van de Bubble Club familie. Zijn ontwerp past naadloos bij de bank en stoel en is net als zij gemaakt van kunststof. Hij is er in veel verschillende kleuren. En net zoals de rest van de familie, kan de tafel ook buiten worden gebruikt. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Bubble Club is vervaardigd uit volledig gekleurd polyethyleen en is de voorloper in een nieuw concept van meubilering: de industriële sofa, volledig vervaardigd uit plastic. Technologie en onderzoek hebben het voor Kartell (als eerste in de designsector) mogelijk om datgene dat altijd met de hand vervaardigd werd, in serie te produceren. Bubble Club is een grote tweezit, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning. Samen met de leunstoel en het tafeltje, vervaardigd met dezelfde afwerkingen en kleuren, vormt Bubble Club nu een volledige familie, een echte "e;industriële woonkamer"e;. Omdat zij buitengewoon bestand zijn tegen atmosferische invloeden, kunnen alledrie de leden van de Bubble Club-familie perfect buiten gebruikt worden.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Bubble Club serie.

  Zoek je naast de Bubble Club bijzettafel 52x52 van Kartell een andere Bijzettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bubble Club bijzettafel 52x52, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Afmetingen (l) 52.00 x (b) 52.00 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell tafels, Kartell bijzettafels
  Productfamilie Kartell Bubble Club
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Philippe Starck
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Bubble Club bijzettafel 52x52
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  Ik ben niet verlegen maar ik vind het geven van sterren genoeg.
  wpklant 18 juli 2017
  Toon meer producten Toon minder producten Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven