Forestier Oyster

De Forestier Oyster serie is een prachtige, moderne verlichtingslijn geïnspireerd op de natuur. Kijk maar eens naar de cirkelvormige armatuur met katoenen koorden ertussen. En als je goed kijkt, zie je dat deze is geïnspireerd op de schelp van een oester. Het is in dit geval alleen geen glibberig schelpdier, maar een simplistisch en strak ontwerp. De zwarte kleur van de armatuur maakt dat deze lamp stijlvol is. Door het design staan de lampen uit deze collectie smaakvol in ieder interieur. De Forestier Oyster is er als wandlamp, vloerlamp, tafellamp en hanglamp. Pas maar op: straks heb je in iedere ruimte een Forestier Oyster staan of hangen. Maar dat geeft eigenlijk niet, hij is er immers mooi genoeg voor.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Jette Scheib voor Forestier

Het Parijse merk Forestier is in 1992 opgericht. Het merk heeft een bijzondere eigen stijl waarbij passie, vrijheid en ontdekking centraal staan. Forestier is hierbij niet bang om een nieuwe trend te starten. Het merk werkt samen met verschillende ontwerpers waaronder de bedenker van de Forestier Oyster serie: Jette Scheib. Jette Scheib sluit met haar visie mooi aan bij Forestier. Haar ontwerpen zijn puur en innovatief, waarbij ze een vaak nieuwe dimensie geeft aan een functioneel object. In dit geval doet ze dat door een simplistische interpretatie van de oester te laten zien. Als je weet wat het is, zie je het meteen. Als je de inspiratiebron niet kent, zie je slechts een fraaie en strak vormgegeven designlamp.

De Forestier Oyster vloerlamp mag er zijn

De Forestier Oyster vloerlamp is extra chique. Plaats de matzwarte metalen lamp bijvoorbeeld in een hoek van een woonruimte. Daarmee is het niet alleen verlichting, maar ook een stijlvol accessoire. Met zijn lengte van 145 centimeter is de lamp erg veelzijdig: niet te groot en niet te klein voor de meeste ruimtes. Het licht wordt gelijkmatig verspreid door de open armatuur en je zet hem aan en uit met de schakelaar op het snoer. Het design is vernieuwend en zal nog jaren modieus blijven. Wat vind jij van deze vloerlamp? Wordt dit dé aanwinst voor jouw interieur?

Forestier Oyster bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Oyster collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.