Forestier Satelise

De Forestier Satelise collectie hanglampen bestaat uit modieuze lampen met een bollende vorm en kruislings geplaatste lijnen. De lampen zijn gemaakt van natuurlijk geweven rotan. Dit materiaal zorgt voor een schitterend lijnenspel en maakt dat iedere lamp uniek is. Ook als je twee lampen koopt uit deze serie, dan zijn ze uiteraard familie, maar geen identieke tweeling. Dit maakt de lamp juist zo bijzonder, vinden wij bij Flinders. De Forestier Satelise is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je verliefd geworden op de Satelise, maar wil je hem in een kleinere ruimte hangen? Geen probleem, want dan kun je voor een Forestier Satelise hanglamp small gaan. Als je wat meer ruimte hebt, kun je kiezen uit de Forestier Satelise hanglamp medium of zelfs voor grootste variant. Welke variant je ook kiest, de lamp zal gegarandeerd voor complimenten zorgen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Eigenzinnig design van Forestier

Forestier is een uniek merk uit Parijs. Het merk werd in 1992 opgericht als geesteskind van Bernard Forestier. Hij wilde een vernieuwend merk opzetten. Daar waren mensenhanden voor nodig, maar het merk heeft altijd gewerkt met veel respect voor de natuur. Bernard Forestier had namelijk veel interesse in plantkunde en raakte betoverd door Franse tuinen. Forestier is vernieuwend, duurzaam en is een ontdekker van nieuwe trends. Het merk brengt vaak elementen uit de natuur terug in zijn ontwerpen. Bijvoorbeeld in de vormgeving of, zoals bij de Satelise, in het materiaal. Ontwerper Élise Fouin heeft de Satelise collectie ontworpen voor Forestier. Zij staat bekend om haar eigenzinnige en elegante ontwerpen, waar deze collectie er één van is.

De magnifieke Forestier Satelise hanglampen

De hippe Satelise hanglamp van Forestier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De grote Satelise hanglamp large valt natuurlijk het meest op. Het beweeglijke ontwerp van rotan zorgt dat het licht zich op een natuurlijke manier in de kamer verspreidt. Het licht schijnt namelijk tussen de rotanlijnen door. Deze grootsheid heeft een lampenkap van 40 centimeter hoog, 105 centimeter breed en 105 centimeter diep. Alle Forestier Satelise hanglampen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel, wit en blauw. Het materiaal is bestreken met een laklaagje. Zo blijft deze hanglamp nog jarenlang mooi.

Forestier Satelise bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Satelise collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.