De elegante ontwerpen van Forestier

Forestier is een Frans merk wat zich heeft gevestigd in Parijs. Het merk is in 1992 opgericht door Bernard Forestier, een groot liefhebber van Franse tuinen. Het evenwicht en de elegantie in deze tuinen inspireerde hem. Hij keek vol bewondering naar de afwisseling tussen organisch en geometrisch en rechte lijnen en ronde vormen. Daar wilde hij iets mee bij zijn designmerk. Kunst en plantkunde zijn misschien niet je eerste associatie bij design, maar Forestier brengt dit succesvol samen in zijn ontwerpen. Dit resulteert in hun kenmerkende elegante en vernieuwende eigen stijl. Ieder object van Forestier is uniek en gemaakt rondom de kernwaarden van het merk: passie, vrijheid en ontdekking. De Forestier Papillon serie is gemaakt door Élise Fouin, een designer die bekend staat om haar delicate en stijlvolle ontwerpen.

Sierlijke Forestier Papillon hanglampen

De hele Papillon serie van Forestier is natuurlijk schitterend, maar wij vinden de hanglampen extra bijzonder. Als je houdt van groot en gracieus ga je bijvoorbeeld voor de Papillon hanglamp large. Deze lamp heeft een diameter van 100 centimeter. Je kunt kiezen uit zeven verschillende kleuren en de lamp zo opvallend maken als je zelf wilt. Deze grootse hanglamp is onder andere verkrijgbaar in subtiele kleuren als zwart of wit, maar ook in fonkelend champagne of zelfs met verschillende tinten in één lamp. Welke Forestier Papillon hanglamp vind jij het mooist?

Forestier Papillon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Papillon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.