Actie: -20% op alles van Forestier

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Forestier. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-23 van 23 producten

Arik Levy voor Forestier Design

In 1992 werd Forestier in het leven gebracht door de Fransman Bernard Forestier. Hij wilde met zijn merk innoveren en design creëren met aandacht voor mens en natuur. Het merk werkt samen met een verscheidenheid aan ontwerpers en kiest altijd voor een vernieuwende stijl. Dit zorgt voor elegante ontwerpen die vaak een hele nieuwe trend inspireren. De befaamde Arik Levy ontwierp de fantastische Bamboo Light serie. Arik Levy is een beroemd kunstenaar, ontwerper en fotograaf met grenzeloze creativiteit. Zelf noemt hij zijn creativiteit een ongecontroleerde spier. Niet gek dus dat hij een moment van rust schept met zijn Bamboo Light.

Lampenkappen in twee kleuren: Forestier Bamboo Light vloerlamp

De Forestier Bamboo Light vloerlamp is ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer. De lamp is 150 centimeter hoog en heeft een slank onderstel. Met deze lamp zorg je voor een fijn, rustgevend licht dat de ontwerper zelf omschrijft als zen. Deze lamp is weer een typisch voorbeeld van hoe Forestier mens en natuur in harmonie brengt, omdat het gemaakt is van bamboe maar er nog steeds strak en verzorgd uitziet. De Forestier Bamboo Light vloerlamp is een combinatie van natuur en modern design. Kies jij voor de lichte of de donkere variant?

Forestier Bamboo Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Bamboo Light collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.