Naar boven
Sorteren op

1-36 van 42 producten

Design van het Franse Forestier

Het Franse merk Forestier is in 1992 opgericht door een groot liefhebber van Franse tuinen. We hebben het over Bernard Forestier. Dit verklaart ook direct waar de naam van dit designlabel vandaan komt. Hij haalde zijn inspiratie voor verschillende ontwerpen uit deze tuinen. Denk dan bijvoorbeeld aan zowel de organische, geometrische en ronde vormen als de rechte lijnen. Dit bracht hij samen met een stukje humor en poëzie om elke lamp zo een eigentijds karakter mee te geven. Zijn voorkeur lag vooral bij het gebruik van geweven draad en dat zien we nog steeds terug in de hedendaagse ontwerpen. Tegenwoordig is Jean-Dominique Leze de man achter dit designlabel die met een enorme passie voor design werkt aan het maken van de mooiste producten zonder de omgeving uit het oog te verliezen. Heb jij alle hanglampen van Forestier al gezien?

Sfeervolle Forestier hanglampen

De ontwerpen in deze collectie hanglampen van Forestier laten elk op hun eigen manier zien hoe een hanglamp in een bijzonder jasje met gemak de hoofdrol in jouw interieur inneemt. Heb je de Oyster collectie van dit merk al gezien? Deze kenmerkt zich door een heel bijzondere zwarte lampenkap waar je doorheen kunt kijken en die in elke soort lamp terugkomt. Het ontwerp is vrij eenvoudig waardoor zo’n hang-, wand- of tafellamp het perfect doet in een minimalistisch interieur. Voeg je liever een natuurlijk element toe aan je woning? Dan kan de Bamboo Light collectie van Forestier je wensen hierin vast vervullen. Het licht verspreidt zich fraai door de verschillende openingen die elke lampenkap heeft.

Forestier hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle Forestier hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.