Actie: gratis Barkandle theelichthouder bij € 100+ aan Alessi

Bij besteding van minimaal € 100 aan producten van Alessi krijg je nu de Barkandle theelichthouder t.w.v. € 25 euro cadeau. De actie geldt t/m 31 december.

Alessi sinds 1921

Het Italiaanse designlabel Alessi is opgericht in 1921 en heeft een veelzijdig assortiment met de mooiste woonaccessoires. Schalen, klokken, besteksets en peper- en zoutmolens: in het assortiment van dit merk vind je woonaccessoires in alle soorten en maten. Volgens de oprichter Giovanni Alessi mogen huishoudartikelen namelijk best een lust voor het oog zijn. In 1980 nam Alberto Alessi het bedrijf over en bracht het designlabel naar een grotere hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers zoals Alessandro Mendini, Philippe Strack en Eero Aarnio. De vrolijke en verrassende ontwerpen toveren telkens weer een glimlach op je gezicht. Een veelzijdig assortiment met verschillende stijlen, vormen en kleuren. Heb jij al iets moois op het oog?

Peper- & zoutstellen van Michael Graves voor Alessi

Michael Graves heeft prachtige producten ontworpen voor onder andere Alessi. Een mooi voorbeeld is het Alessi Michael Graves zoutvaatje. Het ontwerp is kenmerkend voor Graves die een geheel eigen stijl heeft met veel humor en kleurgebruik. Zo ziet het zoutvaatje eruit alsof het ieder moment kan opstijgen naar de maan. Hopelijk blijft hij nog even bij ons op de aarde, want op de tafel staat hij veel te leuk. En wat is een zoutvaatje zonder bijpassende pepermolen? De zoutmolen van Alessi vormt een dynamisch duo met de bijzondere pepermolen. Combineer het zoutvaatje met de Alessi Michael Graves pepermolen. De vrolijke pepermolen mag na het eten gewoon op tafel blijven staan, zo mooi is dit product. Deze pepermolen had zelfs een gastrolletje in de film 'The Matrix' in 1999.

Alessi peper- en zoutmolens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi peper- en zoutmolens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.