Actie: gratis Barkandle theelichthouder bij € 100+ aan Alessi

Bij besteding van minimaal € 100 aan producten van Alessi krijg je nu de Barkandle theelichthouder t.w.v. € 25 euro cadeau. De actie geldt t/m 31 december.

Design accessoires van Alessi

Het Italiaanse merk Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste design accessoires en huishoudartikelen. De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten. De oprichter van dit bijzondere merk, Giovanni Alessi, was van mening dat huishoudelijke producten wel degelijk een lust voor het oog mogen zijn. Sinds de overname van het bedrijf in 1980 door Alberto Alessi, is het gelijknamige merk uitgegroeid tot een van 's werelds meest gerespecteerde fabrikanten van huishoudproducten. Alberto Alessi bracht het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Eero Aarnio en Emma Silvestris. Philippe Starck, bijvoorbeeld, heeft de beroemde Alessi citruspers 'Juicy Salif' ontworpen.

Juicy details

Ja, want wie kent 'm niet? De Alessi Juicy Salif citruspers van Philippe Starck! Dit hulpje in het huishouden is zo anders dan anders dat je 'm niet snel vergeet. We kunnen deze Alessi citruspers met recht een designklassieker noemen. Mocht je de pers niet gebruiken, zet hem dan pontificaal op het aanrecht. Met zijn strakke en elegante vorm is deze Alessi citruspers namelijk net een kunstobject. Gelukkig werkt hij ook nog. Je kunt er sinaasappelen en citroenen eenvoudig mee persen. Zet een beker onder de Alessi citruspers en voor je het weet heb je een heerlijk glas sinaasappelsap in handen. Voor jezelf, je geliefde of je kinderen.

Citruspers Alessi = Mijnpers

Sommige ontwerpen zijn zo mooi, dat je weigert om ze uit te lenen. Dat geldt ook voor de Alessi Mysqueeze citruspers. Zijn naam verduidelijkt al dat deze nu van jou is. En dat is maar goed ook, want met deze Alessi citruspers kun je alle kanten uit. Van citroen tot limoen: met de Alessi Mysqueeze citruspers krijg je iedere vrucht klein. Bovendien is deze Alessi citruspers een mooie match met de Juicy Salif pers van Philippe Starck. Het gegoten aluminium en de scherpe kantjes zijn tekenend voor het elegante ontwerp van een Alessi citruspers. Wedden dat dit exemplaar de show steelt aan de ontbijttafel?

Alessi citruspers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi citruspers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Alessi citruspers en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Alessi citruspers, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast een citruspers, kun je bij Alessi ook terecht voor een waterkoker, fluitketel en fruitschaal.