Naar boven

Design accessoires van Alessi

Het Italiaanse merk Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste design accessoires en huishoudartikelen. De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten. De oprichter van dit bijzondere merk, Giovanni Alessi, was van mening dat huishoudelijke producten wel degelijk een lust voor het oog mogen zijn. Sinds de overname van het bedrijf in 1980 door Alberto Alessi, is het gelijknamige merk uitgegroeid tot een van 's werelds meest gerespecteerde fabrikanten van huishoudproducten. Alberto Alessi bracht het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Eero Aarnio en Emma Silvestris.

Bewoner van de Alessi voorraadpot

Als je het over een Alessi voorraadpot hebt, is de Alessi Gianni Glass Jar voorraadpot toch wel de eerste die in je opkomt. Dit bijzonder vrolijke exemplaar herbergt niet alleen jouw rijst, koffie of suiker, maar ook een vriendelijk mannetje. Deze Alessi voorraadpot, die door CSA en Mattia di Rosa is ontworpen, past zich gemakkelijk aan. Zo is hij verkrijgbaar in de maten small, medium, large en zelfs x-large. Twijfel je over de kleur van je nieuwe Alessi voorraadpot? Geen nood, dit ontwerp is in zes verschillende kleuren te koop. Die je vervolgens weer met elkaar kunt combineren! Tip: combineer een zwarte en witte Alessi voorraadpot met een azuurblauwe voor een speels effect.

Vrolijke voorraad

Stel, je bent ontwerper, en je heet King-Kong. Dan kun je toch niet anders dan een krachtig design neerzetten? Dat moet de ontwerper van de Alessi Girotondo voorraadpot, genaamd King-Kong, ook hebben gedacht. Deze Alessi voorraadpot is gemaakt van glas, heeft een RVS deksel en kent geen enkele poespas. Des te meer ruimte voor de ingrediënten van jouw favoriete maaltijd, dus! De Girotondo is verkrijgbaar in vier formaten en varieert in hoogte van 9 cm tot wel 21 cm. De vrolijke figuurtjes die op het glas van de Alessi voorraadpot gestanst zijn, maken het steeds weer een feestje om iets uit de kast te pakken!

Alessi voorraadpot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi voorraadpot kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Alessi voorraadpot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Alessi voorraadpot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast een Alessi voorraadpot kun je bij Flinders ook terecht voor een waterkoker, fluitketel en fruitschaal van dit merk.