Alessi Mysqueeze citruspers
Nog 4 op voorraad
 
€ 47
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Alessi Mysqueeze citruspers

Omschrijving

Het Alessi Mysqueeze citruspers is ontworpen door Roland Kreiter.

Deze prachtige citruspers doet ons denken aan de Juicy Salif van Philippe Starck. De Mysqueeze van Alessi is een design van ontwerper Roland Kreiter en is vanwege zijn creativiteit en misschien ook wel de gelijkenis met Starcks ontwerp bekroond met de Pure Creativity 2009 award. Wij vinden de Mysqueeze vooral een mooie aanvulling op een rijk gedekte tafel. Hij is speciaal ontworpen om direct met de hand een sinaasappel, citroen of grapefruit uit te persen, superhandig als je maar een paar vruchten wilt uitpersen.

De Mysqueeze citruspers van Alessi is gemaakt van 18/10 roestvrij staal en afgewerkt met een spiegelpolijsting. Hij heeft een breedte van 6 centimeter en een lengte van 13 centimeter.

Zoek je naast de Mysqueeze citruspers van Alessi een andere Citruspers van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mysqueeze citruspers, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (l) 13.00 x (b) 6.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Roestvrijstaal
Garantie 1 jaar
Merk Alessi
Productsoort Alessi citruspersen
Ontwerper Roland Kreiter
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Alessi Mysqueeze citruspers
Alessi Mysqueeze citruspers
Alessi Mysqueeze citruspers

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Naar boven