Nemo In the Wind

Met verlichting breng je vaak wat extra sfeer in huis. Zo ook met de Nemo In the Wind lampen. Een blikvanger uit deze collectie is de Nemo In the Wind vloerlamp LED. Hij past perfect naast je bank bijvoorbeeld. De vorm van de In the Wind lamp is gebaseerd op een organisch ontwerp waarin sierlijke rondingen duidelijk tot uiting komen en worden benadrukt. Wit of zwart, de keuze is aan jou en kijk vooral in welke kleur hij het best tot zijn recht komt. Ben je een boek aan het lezen, of heb je alleen een klein beetje extra licht nodig? Deze lamp van Nemo In the Wind begrijpt dat helemaal. Met de dimmer stel je de hoeveelheid licht in die je nodig hebt. De lichtbron wordt ook meegeleverd waardoor je vanaf moment een kunt genieten van deze eyecatcher.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Daarnaast is ook de Projecteur serie een geliefde collectie binnen het assortiment. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Nemo In the Wind: horizontaal en verticaal

Heb je liever een hanglamp die horizontaal hangt of juist verticaal? De Nemo In the Wind collectie heeft overal aan gedacht. De horizontale variant uit deze reeks is de Nemo In the Wind Horizontal hanglamp LED. Het lijkt eigenlijk alsof de armen van deze lamp door de wind in elkaar zijn gedraaid. Vandaar die naam dus. De elegante en opvallende vorm maakt deze lamp tot de blikvanger voor boven de tafel in je woonkamer als in de vergaderkamer. Deze lamp voelt zich overal thuis. De Nemo In the Wind Vertical hanglamp LED is eigenlijk exact dezelfde lamp, maar dan verticaal vormgegeven. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Let er in elk geval op hoeveel ruimte je hebt tussen het plafond en de tafel wanneer je kiest voor deze lamp.

Nemo In the Wind bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo In the Wind lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de In the Wind reeks van Nemo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Nemo In the Wind lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.