Naar boven

Nemo tafellampen

Van futuristisch tot industrieel. Dat zijn de Nemo tafellampen en geen van deze lampen is hetzelfde. Achter elke tafellamp zit een eigen verhaal. Zo is de Nemo Sorella tafellamp een heruitgave van een ontwerp uit 1972. Misschien heb je deze lamp wel eens voorbij zien komen in de televisieserie Space of de film Moonraker? Dan heb je goed opgelet, want deze lamp heeft in die serie en film mogen shinen. Ben je eigenlijk op zoek naar een lamp die niet iedereen al in huis heeft hangen? Dan is de Nemo Pivotante a Poser tafellamp echt wat voor jou! Hij past zich helemaal aan jouw behoeftes aan. Ontdek welke tafellampen Nemo nog meer voor je heeft...

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie mogen de diverse Nemo tafellampen niet ontbreken. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Ruimtelijk licht

De ruimtelijke Sorella tafellamp van Nemo kan je perfect plaatsen op je bureaublad, je nachtkastje of in je ruimtevaartuig! Met een breedte van 25 centimeter, een diepte van 26 centimeter en een hoogte van 30 centimeter heeft deze tafellamp een fijn formaatje. Staat jouw ruimtevaartuig al klaar om nog meer ruimtelijk licht te ontdekken? De Nemo Pivotante a Poser tafellamp is een lamp die aan twee kanten licht geeft. Deze tafellamp is open aan twee kanten en heeft roterende roosters waarmee je direct of indirect licht kunt creëren. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel en blauw en heeft een hoogte van 20 centimeter met een diameter van 12,5 centimeter. 

Nemo tafellampen: klem hem vast

Kun je niet genoeg krijgen van de Nemo tafellampen? Dan stellen we je graag even voor aan de Nemo Projecteur 165 Clip/Pinza tafellamp met tafelklem. Deze tafellamp klem je vast waar je maar wilt! Dit model is gebaseerd op een ontwerp van Le Corbusier uit 1954. Voor de Chandigarh High Court in India ontwierp Le Corbusier de Projecteur. Deze industriële lamp was een van de eerste lampen die voor particulier gebruik beschikbaar werd gesteld. Nemo heeft in samenwerking met de Le Corbusier Foundation deze blikvanger een nieuw leven ingeblazen.

Nemo tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Nemo tafellampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Nemo tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.