Nemo Lampe de Marseille

De Nemo Lampe de Marseille collectie bestaat uit verschillende wandlampen die lekker flexibel zijn. Kortom, lampen die met je meedenken als je op een bepaald moment ergens licht nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de Nemo Lampe de Marseille wandlamp. Dit is een echte klassieker die al in de jaren 1950-1952 werd geboren en ondertussen in samenwerking met de Le Corbusier Foundation opnieuw onder de naam Nemo is gepresenteerd. In de lamp vind je twee lichtbronnen waarmee je zowel direct licht als indirect licht hebt. Het is maar net waar je het licht nodig hebt. Door de arm met meerdere scharnierpunten schijn je het licht eenvoudig de kant op waar het jou van pas komt. Dat is niet het enige flexibele punt, want je kunt de arm ook verstellen tot een maximale lengte van 166 centimeter. Nieuwsgierig naar de andere items? Bekijk dan het complete aanbod. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Nemo design

In 1993 richtten Franco Cassina en Carlo Forcolini het Italiaanse designlabel Nemo op. Toentertijd heette dit merk nog Nemo Cassina, maar tegenwoordig gaan de ontwerpen van dit merk onder de naam Nemo door het leven. De ontwerpers van dit merk combineren traditioneel Italiaans design met innovatie en dat lukt ze aardig. Mooie resultaten hiervan zijn de Crown serie, maar ook de Projecteur serie moet je gezien hebben. Hanglampen, kroonluchters, tafellampen, vloerlampen en wandlampen, de collectie van Nemo is er rijkelijk mee gevuld. Zo heb je genoeg opties om je woning in te richten met een of meerdere lampen van het Italiaanse Nemo. Zodra je de lampen ziet, vallen je vast en zeker die unieke, eigentijdse en diverse ontwerpen op. Het ontwerpersteam van Nemo bestaat uit een gevarieerd stel waardoor je totaal verschillende ontwerpen ziet in de collectie van dit merk. Bij Flinders houden we ervan en kunnen we niet wachten op de nieuwe collectie(s).

Flexibele Nemo Lampe de Marseille wandlampen

De wandlampen uit deze collectie komen in elke ruimte goed van pas. Voor degenen die wat minder ruimte overhebben voor een lamp, is de Nemo Lampe de Marseille Mini wandlamp een optie. Met behulp van de aan- en uitschakelaar op het snoer bedien je deze lamp eenvoudig. Heb jij nog een mooie wand over waar een van deze lampen kan pronken? Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit en kun je kwijt in vrijwel elke ruimte. Van de slaapkamer tot de eetkamer en van de woonkamer tot de hal. Met een IP-waarde van 20 doe je er niet verstandig aan om deze in je badkamer op te hangen.

Nemo Lampe de Marseille bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo Lampe de Marseille lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.