Martinelli Luce Trilly

De Martinelli Luce Trilly is een wel heel bijzondere buitenlamp. Deze hanglamp kun je dankzij het handvat namelijk eenvoudig verplaatsen van het terras naar een boom achterin de tuin of een muurtje verderop. Zo kun je met de Martinelli Luce Trilly lampen eindeloos genieten van een zwoele zomeravond. De lampen uit deze collectie zijn gemakkelijk op te hangen dankzij de vrolijk gekleurde kabel van maar liefst vijf meter lang. Je hebt de keuze uit twee verschillende varianten van de Trilly lamp van Martinelli Luce. De ene heeft een diameter van 27 centimeter, dat is de Trilly 27 hanglamp. Maar de Martinelli Luce Trilly lamp is ook nog een maat groter verkrijgbaar! Je leest er alles over op deze pagina.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Designmerk Martinelli Luce

De Trilly serie is onderdeel van de collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie, waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Trilly serie. De hanglampen uit deze collectie zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en hebben een IP-waarde van maar liefst 54. Dat betekent dat de Trilly lampen van Martinelli Luce zeer goed tegen vocht kunnen. Precies wat je mag verwachten van de producten van Martinelli Luce!

Martinelli Luce Trilly op ‘t terras

De Trilly lampen van Martinelli Luce zijn dus speciaal ontwikkeld voor gebruik in de tuin, op het terras of op het balkon. Het polyethyleen, waarvan de Trilly lamp is gemaakt, is weersbestendig en zorgt ervoor dat je urenlang kunt genieten van de buitenlucht. Om er zeker van te zijn dat je goed kunt zien wat je eet of drinkt, ga je voor de grote variant van de lamp van Martinelli Luce: de Trilly 45 hanglamp. Met een diameter van maar liefst 45 centimeter geeft deze hanglamp voldoende licht om de hele tafel te beschijnen. Mocht je toch nog een bundeltje tekort komen, kun je natuurlijk meerdere Trilly lampen naast elkaar hangen. Dit geeft ook nog eens een feestelijk tintje aan je terras of tuin!

Martinelli Luce Trilly bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Trilly lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Trilly lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Trilly lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.