Naar boven
Sorteren op

1-17 van 17 producten

Martinelli Luce: origineel & functioneel

Het Italiaanse designlabel Martinelli Luce bestaat al meer dan vijftig jaar. In 1950 begon Elio Martinelli Martinelli Luce om zijn eigen verlichtingslijn te creëren. Inmiddels is het bedrijf al drie generaties verder. Maar de kernwaarden van Martinelli Luce zijn nog steeds hetzelfde: de verlichting kenmerkt zich door originele vormgeving en functioneel design. Neem de Martinelli Luce Elmetto tafellamp: op het eerste gezicht lijkt de lamp misschien gewoon, maar schijn bedriegt! De naam ‘Elmetto’ betekent namelijk ‘helm’. En als je onder de kap kijkt zie je duidelijk waar deze tafellamp van Martinelli Luce zijn naam aan heeft te danken. Het feit dat de verlichting van Martinelli Luce zo uniek is, is ook de belangrijkste designmusea niet ontgaan. De Pipistrello tafellamp van Martinelli Luce is bijvoorbeeld te zien in het Vitra Design Museum. Daarnaast hebben de ontwerpen van Martinelli Luce belangrijke prijzen op het gebied van design gewonnen. Kortom, Martinelli Luce is een alom geroemd designmerk!

Natuur(lijk)!

Naast de vleermuis (Pipistrello) en de slang (Serpente) heeft Martinelli Luce natuur(lijk) nog meer tafellampen in zijn collectie. De Martinelli Luce Mini Pipistrello serie bijvoorbeeld. Net als zijn grotere broer, is deze tafellamp geïnspireerd op de vleermuis. ‘Mini Pipistrello’ is dan ook Italiaans voor ‘kleine vleermuis’. Deze tafellamp van Martinelli Luce is te krijgen in drie kleuren: donkerbruin, wit en koper. Daarnaast maken de Mini Pipistrello tafellampen gebruik van ledverlichting. En dat is nog niet alles: je kan ook kiezen tussen de tafellamp van Martinelli Luce mét of zonder dimmer. En er schuilt nog een addertje onder het gras: de Martinelli Luce Cobra tafellamp. op het eerste gezicht een onschuldige tafellamp, tot je de arm draait. Dan lijkt de tafellamp van Martinelli Luce ineens op een cobra, klaar om zijn prooi aan te vallen. Oftewel: er is genoeg natuur(lijke) inspiratie te vinden onder de Martinelli Luce tafellampen!   

Futuristische Martinelli Luce tafellampen

Behalve de lampen met ‘natuurlijke’ inspiratie, is er bij de Martinelli Luce tafellampen veel ruimte en aandacht voor vernieuwing op technologisch gebied. Zoals de Martinelli Luce Cyborg tafellamp LED. Deze futuristische tafellamp is niet alleen innovatief qua vormgeving, maar is ook voorzien van de nieuwste LED-technologie. Bovendien maakt de tafellamp van Martinelli Luce gebruik van een touch-schakelaar. Geen gezoek meer naar de aan-/uitschakelaar dus!  Ook de Martinelli Luce Beam tafellamp LED is voorzien van de nieuwste ledverlichting. Daarnaast is deze tafellamp van Martinelli Luce ook heel multifunctioneel. Je kan de lamp gebruiken als spotlight, als soort stolp voor kleine objecten en je kunt de lamp bovendien ook ophangen!. Stuk voor stuk goed doordachte tafellampen van Martinelli Luce dus!

Martinelli Luce tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij alle Martinelli Luce tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Martinelli Luce tafellampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.