Martinelli Luce hanglampen

Martinelli Luce hanglampen mixen natuurlijke contouren met wiskundige vormen. Die mix zorgt voor interessante en unieke designs. En dat maakt iedere hanglamp van Martinelli Luce een echte eyecatcher! Je kunt in de collectie hanglampen van Martinelli Luce verschillende maten vinden. Bovendien kun je ervoor kiezen of je een lamp voor in de tuin, woonkamer of eetkamer wilt. De Martinelli Luce Cupolone hanglamp is bijvoorbeeld de perfecte sfeermaker voor boven de eettafel. De futuristische hanglamp van Martinelli Luce bestaat uit lichtgewicht ronde aluminium schijven. En tussen die schijven door schijnt er subtiel nog wat licht naar buiten. Aan de organische vormen van de Martinelli Luce hanglamp kan je zien dat ook de natuur niet is vergeten in het ontwerp.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Martinelli Luce’s succes

In 1950 werd Martinelli Luce opgericht door Elio Martinelli, met als doel om zijn eigen verlichtingslijn te produceren. Inmiddels bestaat het Italiaanse designlabel al meer dan zestig jaar. En de kern van Martinelli Luce is nog steeds hetzelfde: de verlichting kenmerkt zich door originele vormgeving en functioneel design. Deze kern zie je ook terug bij de Martinelli Luce hanglampen: niet alleen zijn de lampen (multi)functioneel, het design is ook alles behalve standaard. Kort gezegd, de verlichting van Martinelli Luce is uniek. En dat is ook opgevallen bij belangrijke designmusea: de Pipistrello tafellamp van Martinelli Luce schittert bijvoorbeeld in het Vitra Design Museum. Ook de felbegeerde IF Product Design Award is voor meerdere ontwerpen van Martinelli Luce, één of zelfs meerdere malen, in de wacht gesleept. De verlichting van Martinelli Luce kom je dan ook veel tegen in designbladen en op vakbeurzen. Eén ding is in ieder geval duidelijk: ook met Martinelli Luce hanglampen haal je échte designiconen in huis!

Bubbles!

De Martinelli Luce Bubbles collectie is ontworpen door Emiliana Martinelli, dochter van de oprichter Elio Martinelli. En dat zij net zoveel talent heeft wordt duidelijk als je de Bubbles hanglampen van Martinelli Luce ziet. De vrolijke hanglampen uit de Bubbles-familie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een behoorlijke afmeting. Kijk maar naar de Martinelli Luce Bubbles 55 hanglamp: met zijn diameter van maar liefst 55 centimeter is hij een blikvanger in elke kamer. Bovendien kun je door de semitransparante kap ook nog de lichtbron zien, wat een bijzonder lichteffect geeft. Wil je liever een iets kleinere hanglamp van Martinelli Luce? Dan is de Martinelli Bubbles 45 hanglamp iets voor jou. En vind je de lampen zo al mooi? Dan vind je ze nog mooier als ze in een groepje hangen! Zo kan je niet alleen verschillende groottes, maar ook verschillende kleuren met elkaar combineren. En hang je de Bubbles hanglampen van Martinelli Luce ook nog eens op verschillende hoogtes, dan is het ‘special (licht)effect’ helemaal compleet!

Martinelli Luce hanglampen naar buiten

Behalve Martinelli Luce hanglampen voor binnen, zijn er ook hanglampen voor buiten: de Martinelli Luce Trilly serie. En het is niet zomaar een hanglamp. Dankzij het handvat kan je deze Martinelli Luce hanglamp namelijk makkelijk verplaatsen van het terras naar je appelboom achterin de tuin of ze aan je schutting hangen. Zo kan je met de Trilly hanglampen van Martinelli Luce éindeloos genieten van zwoele zomeravonden. De feestelijk oranjekleurige kabel is bovendien maar liefst vijf meter lang. Deze Martinelli Luce hanglampen kan je dus echt óveral ophangen! Ja, ook binnen is deze lamp namelijk een echte eyecatcher. Je kan kiezen uit twee verschillende groottes bij de Trilly hanglampen van Martinelli Luce: de Martinelli Luce Trilly 27 hanglamp heeft een diameter van 27 centimeter en de Martinelli Luce Trilly 45 hanglamp is met een diameter van 45 centimeter een maatje groter. Over maatjes gesproken, de Trilly hanglampen van Martinelli Luce hangen met meerdere bij elkaar nog mooier!

Martinelli Luce hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij alle Martinelli Luce hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.