Martinelli Luce plafondlampen

Martinelli Luce plafondlampen zorgen voor zacht en sfeervol licht in je huis. Bovendien kun je de plafondlampen ook als wandlamp gebruiken! De plafondlampen uit de Martinelli Luce Bolla serie zijn daar een goed voorbeeld van. Stuk voor stuk zijn de Martinelli Luce plafondlampen designiconen. Maar dat kan je verwachten als je het ontwerp overlaat aan Martinelli Luce. Het design van de Bolla-serie doet je denken aan een zeepbel. Niet zo gek dus dat ‘bolla’ Italiaans is voor zeepbel. Maar in tegenstelling tot zijn naamgenootje, zal deze plafondlamp van Martinelli Luce niet zomaar uit elkaar spatten. De Bolla plafondlampen zijn al ontworpen in 1960, maar hebben een tijdloos design. En dat zie je ook terug bij het ‘kleintje’ van de familie: de Martinelli Luce Bolla 35 plafondlamp.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Martinelli Luce: origineel & functioneel

In 1950 werd Martinelli Luce opgericht door Elio Martinelli, met als doel om zijn eigen verlichtingslijn te produceren. Inmiddels bestaat het Italiaanse designlabel al meer dan vijftig jaar. En de kernwaarden van Martinelli Luce zijn nog steeds hetzelfde: de verlichting kenmerkt zich door originele vormgeving en functioneel design. Kijk maar naar de Martinelli Luce plafondlampen: niet alleen zijn de lampen (multi)functioneel, het design is ook alles behalve standaard. Kortom, de verlichting van Martinelli Luce is uniek. En dat is ook belangrijke designmusea opgevallen: in het Vitra Design Museum zie je bijvoorbeeld de Pipistrello tafellamp van Martinelli. Daarnaast hebben meerdere ontwerpen van Martinelli Luce één of zelfs meerdere malen de IF Product Design Award in de wacht gesleept. In designbladen en op vakbeurzen kom je dan ook vaak de verlichting van Martinelli Luce tegen. Eén ding is in ieder geval duidelijk: met Martinelli Luce plafondlampen haal je zeker designiconen in huis!

Combineer Martinelli Luce plafondlampen

In de Bolla-collectie plafondlampen van Martinelli Luce zijn er, naast de kleinere Bolla 35, ook grotere ‘zeepbellen’. De Martinelli Luce Bolla 50 plafondlamp is hier één van. Met een lengte en breedte van vijftig centimeter en een hoogte van twintig centimeter is deze lamp een echte eyecatcher. Wil je dat er nog meer ogen vallen op jouw plafondlamp? Dan is de Martinelli Luce Bolla 60 plafondlamp echt iets voor jou. Deze plafondlamp van Martinelli Luce heeft namelijk een lengte en breedte van zestig centimeter en een hoogte van tweeëntwintig centimeter. En wil je een nóg groter baken van licht op je plafond? Dan hang je meerdere Martinelli Luce plafondlampen uit de Bolla-serie bij elkaar. Bijvoorbeeld in een vierkant of rechthoek, of gewoon simpelweg op een rijtje. Met óf zonder ruimte tussen de plafondlampen van Martinelli Luce: het resultaat is verbluffend. Je krijgt zo niet alleen meer licht in je kamer, maar ook een ‘kunstwerk’ op je plafond. Oftewel: met de Martinelli Luce plafondlampen kan jij de designer in jezelf naar ‘boven’ halen.

Martinelli Luce plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij alle Martinelli Luce plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een plafondlamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.