Martinelli Luce Bubbles

Het is gewoon een feestje om naar de lampen uit de Martinelli Luce Bubbles serie te kijken! De vrolijke hanglampen uit deze productfamilie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een flinke afmeting. De Martinelli Luce Bubbles 55 hanglamp, bijvoorbeeld, is met zijn diameter van maar liefst 55 centimeter een eyecatcher in iedere ruimte. Daar komt bij dat het licht van de Bubbles hanglampen door de semitransparante kap schijnt waardoor je ook nog het peertje kunt zien. De Martinelli Luce Bubbles serie is ontworpen door Emiliana Martinelli, de dochter van de oprichter en naamgever van Martinelli Luce. Het moge duidelijk zijn dat zij minstens zoveel talent als haar vader heeft!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Martinelli’s licht

Martinelli Luce is, zoals de naam stiekem al doet vermoeden, een prachtig verlichtingsmerk uit Italië. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie, waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Bubbles collectie. De bolvormige kap is bovendien vervaardigd uit duurzame stoffen. Ben je benieuwd naar de modellen uit de Martinelli Luce Bubbles collectie? Je vindt ze op deze pagina allemaal.

Martinelli Luce Bubbles staat garant voor een feestje

De Martinelli Luce Bubbles serie bestaat uit twee verschillende hanglampen. De vormgeving en gebruikte materialen van deze ontwerpen zijn hetzelfde, maar de maten zijn anders. De kleinste hanglamp uit de Bubbles collectie van Martinelli Luce heeft namelijk een diameter van 45 centimeter: de Bubbles 45 hanglamp. Net als zijn grote broer is deze hanglamp verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk rood, oranje, transparant en wit. Het leukste effect krijg je wanneer je meerdere lampen uit de Martinelli Luce Bubbles serie in verschillende kleuren en afmetingen naast elkaar hangt. Schuif er een bartafel onder, trek een fles wijn open en trommel je beste vrienden op. Tijd voor een feestje!

Martinelli Luce Bubbles bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Bubbles lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Bubbles lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Bubbles lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.