Marset hanglampen

Ben je op zoek naar een bijzondere Marset hanglamp? Maak dan je borst maar nat, want dat wordt lastig kiezen! Onze collectie Marset hanglampen is erg uitgebreid, waardoor er dus altijd wel een Marset hanglamp tussen zit die perfect in jouw interieur past. Een ding weet je met Marset in ieder geval zeker, je haalt een prachtexemplaar in huis. Kijk maar eens naar de Marset Discocó hanglampen serie. Deze, tot designklassiekers uitgegroeide, hanglampen maken van elke kamer een feestje. Door de unieke constructie van de Marset hanglamp geven ze iedere ruimte een bijzonder tintje. Bovendien zijn de lampen uit de Marset Discocó serie verkrijgbaar in vier kleuren. Voor welke kleur zou jij gaan?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 71 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 71 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste hanglampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset collectie zoals de Marset Ginger serie, tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

De series van Marset hanglampen

De collectie hanglampen van Marset bestaat uit drie bijzondere series. Elk van deze series is met zorg ontworpen, waarbij er altijd is gekeken hoe een ruimte het best voorzien kan worden van licht. Je zal bij Marset dan ook geen foutje kunnen ontdekken. De Marset Hazy Day serie is bijvoorbeeld geïnspireerd op een moment van de dag: de zon is nog net niet op en het ochtendlicht wordt gefilterd door de nevel. Dit geeft de Marset hanglamp een dromerig uiterlijk. De Marset Pleat Box serie is weer totaal anders. Deze Marset hanglampen zijn gemaakt van keramiek, maar lijken gemaakt te zijn van stof. Vooral als er meerdere van deze Marset hanglampen bij elkaar hangen, lijkt het net een beeldhouwwerk. De laatste, meest speelse serie is de Marset Tam Tam familie. Deze olijke Marset hanglampen kan je zelf samenstellen qua kleur en grootte. Je hebt met Marset dus altijd een unieke hanglamp!

Marset, van alle markten thuis

Marset staat bekend om haar unieke en sprekende ontwerpen. Maar dit is niet het enige waar ze in uitblinken. Ook in het gebruik van speciale technieken loopt dit Spaanse merk voorop. De Marset Ginger 60 hanglamp LED bijvoorbeeld, heeft een lampenkap van hout. Dit is erg bijzonder, omdat je hout heel moeilijk kan buigen. Marset heeft bij deze hanglamp gebruik gemaakt van een fineer van papier en hout, waardoor het wel gebogen kon worden. Het gebogen hout zorgt voor een gezellige en warme verspreiding van het licht. Voor binnen heeft Marset veel mooie hanglampen, maar ook aan de buitenruimtes heeft Marset gedacht. De geweldige Marset Santorini hanglamp is uniek in zijn soort. Het uiterlijk van de lamp is geïnspireerd op de lampen die vissers op hun boten gebruiken. De lampenkappen zijn verkrijgbaar in drie kleuren, die je zelf kan samenstellen.

Marset hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.