Naar boven

Joan Gaspar voor Marset

Joan Gaspar in onder leiding van Lluís Porqueras het ambacht van het ontworpen gaan leren. Dit deed hij in de jaren 80 bij de kleine fabriek van Porqueras die lampen produceerden in de wijk Poble Nou in Barcelona. Nu is Joan Gaspar een doorgewinterde professional. Hij laat zijn ontworpen nog steeds de essentie van die vroege jaren behouden. Deze gerenommeerde ontwerper is namelijk nog meer geïnteresseerd om uit te leggen hoe hij dingen doet en te laten zien hoe hij problemen oplost. Het eindresultaat is heel belangrijk volgens Gaspar, maar hij vindt dat de maker alleen kan uitleggen hoe het eindresultaat er is gekomen. Hij is dus degenen die de verborgen geheimen met zijn kennis van zaken en passie het best kan verklaren. Dat geldt ook voor de Jaima collectie voor Marset.

Hoe de Jaima collectie van Marset ontstond 

Was het je al opgevallen? De Jaima lampencollectie van Marset dankt zijn naam aan de bedouin tenten uit Noord-Afrika. Deze collectie is geïnspireerd op de uiteenlopende vormen en stoffen aangezien de lampenkappen in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Bovendien altijd met een blanco binnenkant om de kwaliteit van het licht te waarborgen. En of je deze tent nou aan het plafond wilt ophangen of als vloerlamp wilt gebruiken, het kan allebei. Zo staat de Jaima 54 vloerlamp LED IP65 prachtig in bijvoorbeeld een tuin. Zet hem in de hoek neer of juist naast de tuintafel om deze optimaal te verlichten. Ben jij er klaar voor om naar buiten te gaan met de Jaima lampen van Marset?

Marset Jaima bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Jaima collectie van Marset kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Marset. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

 

 

Marset
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Kleurtemperatuur
Dim Techniek
Dimbaar
Op voorraad
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Prijs
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Wattage