Naar boven

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset serie tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Groot, groter, grootst

Met een plafondlamp van Marset scoor je gegarandeerd designpunten. De organische vormen van de Marset Discocó C68 plafondlamp breken het licht en verspreiden het op een sprookjesachtige manier. De Marset C68 plafondlamp heeft een diameter van achtenzestig centimeter, een flinke jongen dus. Maar het kan natuurlijk altijd nóg groter. De Marset Discocó C88 plafondlamp is de grootste uit de serie. Met een diameter van maar liefst achtentachtig centimeter hangt hij het mooist in een brede hal of boven de eettafel. Een leuk detail van deze lampen is dat ze heel erg eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Je klikt de stelen van de ronde schijven gewoon uit de bol van chroom, die het hart van de lamp vormt. Erg handig voor het schoonhouden van deze design topper dus!

Marset plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset plafondlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset plafondlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.