Naar boven

Marset Hazy Day

Droom weg met de Marset Hazy Day serie. Deze lamp is ontworpen door Uli Budde, die zijn inspiratie haalt uit alledaagse dingen. Zo ook bij de Marset Hazy Day collectie. De naam van de Marset Hazy Day 32 hanglamp verwijst naar het moment van de dag dat de zon nog net niet op is en het ochtendlicht wordt gefilterd door de nevel. Het opaalglas van de kap vervaagt naar onder toe tot een transparant gedeelte waar je in het puntje nog net een glimp van de lichtbron kunt opvangen. Dit puntje verwijst dan weer naar de glasblaastechniek waarmee de kap vervaardigd is. Hiermee laat hij zien dat je zelfs de simpelste dingen in het leven kan veranderen in een bijzonder designobject. Ben jij al in de wolken van de Marset Hazy Day serie?

Marset Hazy Day verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

Marset Hazy Day hanglamp

De Marset Hazy Day serie bestaat uit twee verschillende hanglampen. De materialen en vormgeving zijn hetzelfde, maar de maten verschillen. De kleine van het stel heeft een diameter van 23 centimeter en de grote variant heeft een diameter van 44 centimeter. Deze grote variant, de Marset Hazy Day 44 hanglamp, is ideaal voor in een grote hal, boven de eettafel of om heerlijk bij weg te dromen in de slaapkamer. Het geeft ook een mooi effect als je meerdere Marset Hazy Day lampen bij elkaar hangt. Je kan gaan voor twee dezelfde maten boven de eettafel, of juist voor een groepje van verschillende maten die je bij elkaar op diverse hoogtes hangt.

Marset Hazy Day bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Hazy Day serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Hazy Day lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Hazy Day lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.